TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu, Bursaspor'u misafir ediyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu, sezonun 24.haftasında Bursaspor ile kozlarını paylaşacak. Peki, Altınordu-Bursaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 10:16
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Altınordu, Bursaspor'u misafir ediyor

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 24. haftasında Altınordu ile Bursapor kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 4 Şubat Pazar günü saat 14:00'da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşu bulunmuyor. Safa Yılmaz, Ali Gün, Çağrı Yıldırım üçlüsü maçı yönetecek. Esad Sadık Demirtaş ise dördüncü hakem olacak. Kırmızı Şeytanlar, oynadığı 21 maçta 3 galibiyet,8 beraberlik, 10 mağlubiyetle 17 puanla 15.sırada mücadele ediyor. Bursaspor ise 22 müsabakada 3 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Timsahlar galibiyete hasret kaldı. Ümit Şengül ile Bursaspor, son hazırlıklarını tamamlıyor.

Kırmızı Şeytanlar Atilla Küçüktaka yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Son sıralarda yer alan her iki takım için de kritik maç olacak. Kırmızı lacivertliler evinde galibiyet istiyor. Bursaspor ise İzmir deplasmanından 3 puanla dönerek sürpriz yapmayı hedefliyor. Altınordu en son oynadığı müsabakada Ankara Demirspor'a 3-2'lik skorla mağlup oldu. 4 Şubat Pazar günü 14.00’de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’ndaki Bursaspor maçının biletleri maç günü saat 13.00'den itibaren stat gişelerinden satışa sunulacak. Bilet fiyatları, ev sahibi ve deplasman 150 TL olarak belirlendi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.