TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'da Marco Paixao krizi: Marco Paşa isyan bayrağını kaldırdı!

TFF 1. Lig'de mücadele eden İzmir temsilcisi Altay'ın golcü futbolcusu Marco Paixao maaşını alamadığı için yönetime isyan etti. Dört sezon gol kralı olan Marco Paşa, Altay Spor Kulübü'nden ayrılıyor mu? Marco Paixao ile yeni gelişmeler haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 12:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay'da Marco Paixao krizi: Marco Paşa isyan bayrağını kaldırdı!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Altay Spor Kulübü'nün yıldız futbolcusu Marco Paixao, sosyal medya hesabından yönetimi sert bir şekilde eleştirerek isyan bayrağını kaldırdı. Aynı ligde dört sezon gol kralı olarak tarihe geçen Marco Paixao, uzun zamandır kulübün maaşlarını ödemediğini, geçmiş dönemlerden kalan paralarının olduğunu ve bu durumdan büyük rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Altaylı taraftarlar takımının kötü gidişatından memnun olmadığını sosyal medyada belirterek yönetimi eleştirmeye devam ediyor. Altaylı yöneticiler ve kulüp başkanı Ayhan Dündar henüz ödemeler ile ilgili açıklama yapmazken futbolcular antrenmanlara çıkmayarak yönetimi protesto ediyor. Edinilen bilgilere göre Portekizli yıldız futbolcuya yüksek maaş ile teklifte bulunan kulüpler yıldız futbolcuyu transfer etmek istiyor. Marco Paşa ise maaşlarının ödenmediği durumda takımından ayrılacağına dair iddialar var. Önümüzdeki günlerde Marco Paixao ile ilgili yeni gelişmeler olabilir.

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Altay evinde Ümraniyespor'u misafir etmişti. İzmir temsilcisi Altay evinde Ümraniyespor'a 3-0 kaybetti. Altay böylelikle oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet ile son sıraya düştü. İzmir temsilcisi sezona kötü başlangıç yaparak alt sıralardan kurtulamadı. Üst üste alınan ağır mağlubiyetlerden sonra İzmir takımı şeytanın bacağını kıramadı.

Portekizli yıldız futbolcu Marco Paixao 4 haftadır gol atamıyor, Marco gol atamadıkça siyah beyazlılar kazanamıyor. Geçtiğimiz günlerde maaşlarını alamayan Altaylı futbolcular idmanlara çıkmayıp yönetimi protesto etti. 2023-2024 sezonunda genç kadronun yanında tecrübeli oyuncuları takımda tutan Altay Spor Kulübü Lig'de kalmak için mücadele ediyor.

Altay'da Marco Paixao krizi9

Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao şu açıklamalarda bulundu:

Bir ödeme planı oluşturduk, hiçbir şeye saygı gösterilmedi vs... Eşim ve ben ailemizi geçindirmek için para kazanmanın başka yollarını bulmaya çalışıyoruz. Çünkü kulübün bana olan borcu çok büyük. Bunu söylemek çok zor ama gerçek bu. Sahada her zaman elimden geleni yapıyorum, 4 kez bu takımın gol kralı oldum, bu takımı Süper Lig'e taşıyan golü atmayı başardım, geçen sene elimizdeki takım ve şartlarla 22 gol atmayı başardım.

Gerçek bir mucize yaşadık. Yine de tüm bunları başardıktan sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum. Ruhumu sahada bırakıyorum, 39 yaşında inanılmaz bir fiziksel yapıya sahip olabilmek için insanların hayal bile edemeyeceği fedakarlıklar yapıyorum. Dikkali olun, bunu başarmak kolay değil.Etkileyici bir zihinsel güç gerektirir. Ama tüm bunların sorumlusu olan kişilerin bana, sahada gösterdiğim emeğe, bana ve bu kulüpte canlarını veren tüm oyunculara saygı duymadığı bir noktaya geldiğimizde. Bu kulübü kurtarın. Bu insanlar bize saygı duymadığında, tüm bu saygısızlığı ve yalanlara katlanmak psikolojik olarak çok zor oluyor

Altay'da Marco Paixao krizi (2)

MARCO PAİXAO KİMDİR?

Altay takımında Forvet pozisyonunda oynayan Marco Paixao, 19 Eylül 1984 tarihinde dünyaya geldi. 185 cm boyunda ve 85 kilo olan Marco Paixao, sağ ayağını kullanıyor. 2023-2024 sezonunda ilk 11'de 32 maçta görev alan Marco Paixao, 2 sarı kart ve 0 kırmızı kart gördü. Marco Paixao, 2022-2023 sezonunda 3 asist ve 25 gol katkısı ile oynadı. Paxio, 2023-2024 sezonunda ise 2 gol ile mücadele ediyor.

MARCO PAİXAO KARİYERİ

2003-2005/Sesimbra                    

2005-2006/Porto

2006-2007/Guijuelo     

2007-2008/Logroñés   

2008-2009/Cultural Leonesa   

2009-2011/Hamilton Academical          

2012/Naft Tehran        

2012-2013/Ethnikos Achna  

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay'da skorlar tecrübeli oyunculara ait

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.