TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay puan hasreti çekiyor

Altay, Şubat 2024'ten bu yana Giresunspor karşısında aldığı son puanın ardından Trendyol 1. Lig'de puan hasreti çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:18
Kaynak: İHA
Altay puan hasreti çekiyor

Altay, Trendyol 1. Lig'de mali ve sportif zorluklarla karşı karşıya kalarak tarihinin en karanlık günlerini yaşadı. İki hafta önce Eyüpspor'a karşı aldığı yenilgiyle matematiksel olarak 1. Lig'e veda etti. Sezon boyunca zaman zaman galibiyet serileri elde eden takım, son iki aydır puan hasreti çekiyor. Son puanını 23 Şubat'taki Giresunspor maçında alan İzmir ekibi, o tarihten bu yana çıktığı 7 karşılaşmada da mağlup oldu. Altay, son 2 aydır ne galibiyet ne de beraberlik sevinci yaşayabildi.

Eren Erdoğan, 1. Lig'in 25. haftasında Ümraniyespor maçında sakatlık yaşamış ve 72. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Ancak hafta sonunda oynanan Manisa FK maçında yedek başlamasına rağmen, ikinci yarıda Enes Yetkin'in yerine oyuna girdi.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 5 maçlık aranın ardından yeşil sahalara geri döndü. Bu süre zarfında gösterdiği iyi performansla teknik heyet ve taraftarlarını memnun etti.

Siyah-beyazlı takımın yaz transfer döneminde satışını planladığı Eren Erdoğan, bu sezon siyah-beyazlı forma altında tek golünü kaydetti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.