TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay ölüm kalım maçına çıkıyor: Altay-Sakaryaspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig ekiplerinden İzmir  temsilcisi Altay Spor Kulübü, sezonun 10.haftasında evinde Sakaryaspor ile kozlarını paylaşacak. Lig'de kalma mücadelesi veren Altay- Sakaryaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi  kanalda detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay ölüm kalım maçına çıkıyor: Altay-Sakaryaspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken İzmir ekibi Altay, evinde Sakaryaspor'u misafir edecek. Lig'de son sırada yer alan siyah beyazlılar ölüm kalım maçına çıkıyor. İzmir'in güzide spor kulüplerinden Altay tarihinin en zor zamanlarını yaşıyor. Borç batağında olan Altay Spor Kulübü şirketleşme için bir çıkış arıyor.

Siyah beyazlılar sezonun 10.haftasında Sakaryaspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor. Sakaryaspor ise İzmir deplasmanında 3 puan hedefiyle sahada mücadele edecek. Altay-Sakaryaspor maçı pazar günü saat 16:00'da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın hakemlerini;Oğuzhan Aksu, Samet Özkul, Sabri Öge olarak açıkladı.

altay ara foto

ALTAY LİG'DE KALMAK İSTİYOR

Altay-Sakaryaspor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Siyah beyazlılar oynadığı 9 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet ile son sırada yer alıyor. Altay galibiyet hasretiyle yanıp tutuşuyor. Galibiyet hasretine son vermek isteyen İzmir temsilcisi Sakaryaspor maçına hazırlanıyor. Sakaryaspor ise oynadığı 9 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 10.sırada mücadele ediyor. Sakaryaspor play off hedefiyle sahaya çıkarken Altay Spor Kulübü ligde kalmak için savaşıyor. Altalı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirmeye devam ediyor.

Kötü gidişatı durduramayan Altay Spor Kulübü, Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra takımın başına Bahloul Djiali'yi getirdi.Fransız asıllı Cezayirli teknik direktör ilk maçında Gençlerbirliği karşısında istediği sonucu elde edemedi. Bahloul Djiali yönetimide Altay Spor Kulübü evinde kazanmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılına denk gelen müsabaka için Altay Spor Kulübü'nün yöneticileri taraftarlara birlik olmaları için çağrıda bulundu. Mustafa Denizli Stadyumunda oynanacak olan maça Altaylı taraftarların özel kareografi yapması bekleniyor.

Altay Spor Kulübü,Cumhuriyetin 100.yılı için şu açıklamalarda bulundu:

29 Ekim Pazar günü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nda oynayacağımız sezonun en önemli maçına Valimizi, Belediye Başkanlarını, tüm İzmir milletvekillerini ve bürokratlarını, camiamızın eski başkanlarını ve yöneticilerini, Büyük Altay’ı kalbinde hisseden küskün, kızgın dahi olsa tüm taraftarlarını, takımımızın yanında görmek, 110 yıllık Asırlık Çınarı desteklemeye davet ediyoruz.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Altay Spor Kulübünden taraftarlara 100. yıl için destek çağrısı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.