TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay Marco Paşa ile FIFA'lık oluyor!

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü'nün eski yıldız futbolcusu Marco Paixo, siyah beyazlılardan parasını alamazsa FIFA'ya şikâyet edecek. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 11:22
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Altay Marco Paşa ile FIFA'lık oluyor!

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübünde futbolcuların maaş problemi devam ediyor. Geçtiğimiz haftada antrenmanlara çıkmayan siyah beyazlı futbolcular yönetimi protesto etmişti. Vali Kutlu Aktaş Tesislerinde kazan kaldıran yönetime tepki gösteren futbolcular geçmiş dönemden kalan paralarını almak istiyor. Altay Spor Kulübü henüz futbolcuların borçlarını ödemedi.

İsyan ateşini yakan Marco Paixo ise kulüpten ayrıldı. Taraftarlar yıldız futbolcuya duygusal bir şekilde veda etti. Önümüzdeki günlerde Altay'da büyük ayrılıkların yaşanması bekleniyor. Kendi öz kaynağını yaratamayan, finansal krizlerle, borçlarla boğuşan Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan "Büyük Altay" tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Büyük Altay'ın tarihi çöküşüne tanıklık eden siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirmeye devam ediyor.

marco

MARCO PAŞA FIFA'YA BAŞVURUYOR

Türkiye Liglerinde en çok gol atan ikinci yabancı olan Marco Paixao, siyah beyazlılar ile yollarını ayırdı. TFF 1.Lig tarihinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu olan Portekizli yıldız futbolcu sahaya çıktığı 179 maçta 108 gol, 17 asist, ile rekor kırdı. 4 kez gol kralı seçilen Marco Paşa, taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuran ve kulübe ihtarname çeken Marco Paixao, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Yıldız futbolcunun avukatı ödemeler yapılmazsa FIFA'ya başvuracaklarını söyledi. Edinilen bilgilere göre Altay'ın Marco Paixo'ya 550 bin Euro borçlu olduğu biliniyor. Altay, Paixao'ya olan borcunu ödemezse FIFA ile karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor ile sözleşme imzalayan Paixo'nun önümüzdeki haftalarda performansı merak ediliyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.