TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Kocaelispor maçı ne zaman? Altay-Kocaeli maçı nerede? Ne zaman? Hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay Spor Kulübü, sezonun üçüncü haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Peki Altay-Kocaelispor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2023 11:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Kocaelispor maçı ne zaman? Altay-Kocaeli maçı nerede? Ne zaman? Hangi kanalda?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta Tuzlaspor'u 1-0 yenerek ligde ilk galibiyetini almıştı. Tuzlaspor'a golü atan 42 yaşındaki İbrahim Öztürk profesyonel liglerde rekor kırmıştı. Siyah beyazlılar bu hafta Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı iki karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan İzmir temsilcisi 3 puanla 10. sırada yer alıyor. Kocaelispor ise oynadığı iki karşılaşmada iki mağlubiyet alarak 17. sırada mücadele ediyor. Altay-Kocaelispor maçı saat 21:45'de Kocaeli Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Oğuzhan Aksu yönetecek, yardımcılığını ise Oğuzhan Kaan Çalışır ve Barış Çiçeksoyu yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Cansu Tiryaki olacak.

MARCO PAŞA- İLKSESS

MARCO PAŞA HAZIR

Kocaelispor hazırlıklarını sürdüren Altay Spor Kulübü, mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Kocaelispor ise kendi evinde rakibini yenerek ilk galibiyetini almak istiyor.  Altay'da golcü oyuncu Marco Paxio'nun sakatlığı devam ediyor. Siyah beyazlılar, Marco Paxio'yu maça yetiştirmeye çalışıyor. Antrenmanlara başlayan Portekizli futbolcunun fiziksel ve mental olarak hazır olması bekleniyor. Geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Marco Paxio'nun bu maçta süre alması tahmin ediliyor. 

ALTAY-KOCAELİSPOR 6 YIL SONRA KARŞILAŞIYOR

Altay-Kocaelispor'la en son 6 sene önce karşı karşıya gelmişti. En son 2016-17 sezonunda 3'üncü Lig'de Antalya'da oynanan Play-Off finalinde karşılaşılan mücadelede Altay, penaltı atışları sonrası rakibini 6-5 mağlup ederek adını 2'nci Lig'e çıkarmıştı. 14 Mayıs 2017'deki final karşılaşmasında İzmir ekibinin tek golünü atan forvet Murat Uluç, seri penaltı atışlarında kupa kazanmasında rol sahibi olmuştu. TFF 1. Lig'de mücadele eden 2 takım olan Kocaelispor ve Altay sezon öncesinde hazırlık maçında karşılaştı. Afyon Zafer Stadı’nda  oynanan maçta Kocaelispor, Altay'ı 3-2 yenerek sezonun ilk hazırlık maçında galip gelmişti.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Göztepe Olimpik Branşlar’ın sağlığı Medical Point’e emanet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.