Altay'ın tecrübeli futbolcuları beklemeye geçti

Trendyol 1.Lig'den kümeye düşen Altay Spor Kulübü'nün tecrübeli futbolcuları arasında yer alan Özgür Özkaya, Ceyhun Gülselam ve Murat Uluç'un belirsizliği devam ediyor. Tecrübeli futbolcular kulübe ihtarname gönderirken önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giymeyi düşünmüyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 15:13
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Altay'ın tecrübeli futbolcuları beklemeye geçti

Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay Spor Kulübü tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Maddi sıkıntılar, ekonomik zorluklar ve finansal krizlerle boğuşan Altay'da sular durulmuyor. Üst üste iki sezon kümeye düşen siyah beyazlılarda işler ters gidiyor. Şirketleşme için karar alan Altay'lı yöneticiler henüz bir yatırımcı bulamadı.

Edinilen bilgilere göre siyah beyazlılar uluslararası bir yatırımcı arayışına girdi. Kulüp yönetimi yatırımcılardan olumlu geribildirim alamadı. Camianın duayen isimlerinden Mustafa Denizli'de aksiyona geçse de 700 milyon TL borcu olan Altay Spor Kulübü'nü kimse almak istemiyor.

Takımın genç futbolcularına talip artarken tecrübeli futbolcuların belirsizliği de devam ediyor. Siyah beyazlıların en tecrübeli futbolcuları arasında yer alan; Özgür Özkaya, Ceyhun Gülselam ve Murat Uluç'un önümüzdeki sezon takımda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Altaylı futbolcular alacaklarını tahsil etmek ve serbest kalmak için kulübe ihtarname yolladı.

Siyah beyazlılarda yaprak dökümü sürüyor. Gözler, sözleşmeleri devam eden Özgür Özkaya ve Ceyhun Gülselam'a çevrildi. Bu iki oyuncu alacakları olmasına rağmen serbest kalmak için kulübe ihtarname yolladı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.