TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'ın çıkış yolu: Efe Sarıkaya transferi

Trendyol 1.Lig'de son sırada yer alan Altay Spor Kulübü, borç batağından kurtulmak için Efe Sarıkaya'nın transfer sürecini hızlandırmak istiyor. Peki, Manchester City, PSG, Atletico Madrid ve Fransa 2'nci Ligi'nde yer alan Grenoble takımlarından hangisi Efe Sarıkaya'yı transfer edecek? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 16:01
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Altay'ın çıkış yolu: Efe Sarıkaya transferi

Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay Spor Kulübü, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü ilk yarıyı son sırada bitirdi. Futbolcuların maaş krizi devam ediyor. Borç batağında yer alan, finansal sorunlarla boğuşan Altay Spor Kulübü çıkış yolu arıyor. Siyah beyazlıların umudu Efe Sarıkaya transferi oldu. Sarıkaya transferinde gelecek para ile kulüp nefes almak istiyor.

efe sarıkaya

ALTAY BORÇ BATAĞINDA

Sezon başında şirketleşme kararı alan ama bir türlü sponsor ve yatırımcı bulamayan siyah beyazlılar zor zamanlardan geçiyor. Ayhan Dündar Başkanlığından sonra Murat Pervane göreve geldi. Pervane döneminde futbolcuların maaşları ödenmedi. İsyan ateşini yakan Marco Paixo takımdan ayrıldı. Takımını ayakta tutmaya çalışan teknik direktör Yusuf Şimşek mevcut kadroyu takımda tutmak istiyor.

SARIKAYA TRANSFER OLUYOR

Altaylı yöneticiler genç futbolcu Efe Sarıkaya transfer süreci hızlandırmayı planlıyor. Sarıkaya transferinde gelecek para ile bir kısım borçların ödenmesi hedefleniyor. 2005 doğumlu stoperi transfer etmek için Dünya'nın dev takımları yarışa girdi. Manchester City, Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek istiyor. Edinilen bilgilere göre; Fransa 2'nci Ligi'nde yer alan Grenoble takımı genç futbolcuyu transfer etmek için bütün kozlarını oynuyor. Altay altyapısında futbola başlayan, stoper bölgesinde oynayan, sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.