TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay hazırlık maçında mağlup oldu!

Yenisezon harılıklarını sürdüren Altay, Kocaelispor karşısında mağlup oldu. Hazırlık maçında Kocaelispor ile karşı karşıya gelen Altay, müsabakayı 3-2 kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 07:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay hazırlık maçında mağlup oldu!

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Altay, Kocaelispor’la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar müsabakaya Eren Karataş, Sefa Özdemir, İbrahim Öztürk, Salih Sarıkaya, Özgür Özkaya, Ceyhun Gülselam, Zeki Yıldırım, Eren Erdoğan, Tolga Ünlü, Deniz Kadah ve Murat Uluç ilk 11'i ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlanırken, ikinci yarıda tam 3 gol daha oldu ve müsabaka Kocaelispor’un 3-2’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Altay’ın gollerini Eren Erdoğan ve Özgür Özkaya atarken Kocaelispor’un gollerini ise Beykan Şimşek, Yağız Gül ve Atabey Çiçek kaydetti.

Altay, İzmir’e dönüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da gerçekleştiren Altay, bugün gerçekleştireceği yenileme antrenmanının ardından İzmir’e doğru hareket edecek. Siyah-beyazlı teknik ekip, yoğun geçen kamp döneminin ardından futbolculara üç günlük izin verecek. İzmir ekibi, oyuncuların izin dönüşünün ardından ikinci etap kamp programına başlayacak.

İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.