TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Giresunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Altay, sezonun 7.haftasında Giresunspor deplasmanında sahaya çıkacak. Peki, Altay-Giresunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Giresunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. İzmir ekibi Altay, sezonun 7.haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar en son oynadığı Bodrumspor maçında Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda 1-1 berabere kaldı. Altay, kötü gidişatın ardından galibiyet ile şeytanın bacağını kıramadı. Siyah beyazlılar 5 mağlubiyet 1 galibiyet ile 16. sırada yer alıyor. Giresunspor ise 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 15. sırada mücadele ediyor. Her iki takımda sıralama için çok kritik maça çıkacak.

Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra antrenörsüz kalan Altay'da takımın başında teknik sorumlu olarak Mustafa Ati Göksu sahaya çıkıyor. Üst üste alınan ağır yenilgilerden sonra İzmir takımı toparlanmaya çalışıyor. Siyah beyazlılar Tuna Üzüncü'den sonra yeni bir antrenör arayışına girdi.

Giresunspor ise Hakan Karaahmet başkanlığında borç ve transfer yasaklarıyla boğuşuyor. Karadeniz ekibi ligde kalma mücadelesi verirken Altay galibiyeti ile büyük çıkışa geçmek istiyor. Giresunspor-Altay maçı Çotanak Spor Kompleksinde saat 16:00'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu henüz karşılaşmanın hakemlerini açıklamadı. Siyah beyazlılar, Mustafa Ati Göksu yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Giresunspor ise Mustafa Kaplan yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basına konuşan Mustafa Kaplan, “Fikstür başlangıcı zordu. Hepimiz bunu biliyorduk. Şimdi asıl süreç yeni başlıyor. Size güveniyorum. Hatalarımızdan ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay, dış sahada kayıp

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.