TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay, Giresun'dan puanla dönüyor!

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında müsabakalar devam ederken Altay, konuk olduğu Giresunspor ile berabere kalarak evine puanla dönüyor. İşte maçtan dakikalar...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 16:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay, Giresun'dan puanla dönüyor!

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Giresunspor, konuk ettiği Altay ile golsüz berabere kaldı. Altay, gol bulamadığı maçta beraber kalmasıyla birlikte 1 puan kazanarak evine mutlu bir şekilde dönüyor. Peki maçta neler oldu? Hangi goller nasıl kaçtı? İşte Burak Olcay yönetimindeki maçın detayları...

Maçtan dakikalar

38. dakikada Altay’da orta sahadan ilerleyen Paixao, pasını Ceyhun’a attı. Ceyhun ceza sahası sağ çaprazdan kaleye şutunu çekti, kaleci Erkan topu kornere çeldi.

39. dakikada devam eden Altay atağında Giresunspor ceza sahasında Şahin’e çarpan top sonucu hakem Burak Olcar, penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra VAR’da pozisyonu inceleyen Burak Olcar, penaltı kararını iptal etti.

51.dakika Giresunspor’da kullanılan köşe vuruşunun ardından sol kanattan gelen uzun ortaya hareketlenen Kadir’in ayağından seken top dışarı gitti.

76. dakikada devam eden Altay atağında savunmadan seken topu kontrol eden Zeki, ceza sahasının köşesinden kaleye şut çekti, kaleci Erkan üstten kornere çeldi.

90+4. dakikada atağa geçen Giresunspor'da hızla ilerleyen Metin'i ceza yayında yere düşüren Yusuf kırmızı kart görerek oyundan çıktı.

Hakemler: Burak Olcar, Emre Doğu, Kadir Akıllı, Oğuzhan Uğurlu

Giresunspor: Erkan, Şahin, Anıl, Kadir, Talha, Erol Can, Furkan, Ertuğrul (Metin dk. 74), Çekdar (Mert Han dk. 56), Savicevic, Kuwas

Yedekler: Göktan, Ali, Yunus, Barış, Emre, Mehmet, Enishan, Ahmet

Teknik Direktör: Mustafa Kaplan

Altay: Eren, Salih (Murat dk. 90+1), İbrahim, Sefa, Efe, Zeki, Ceyhun (Arda dk. 86), Tolga, Onur (Yusuf dk. 59), Ali (Enes dk. 59), Paixao

Yedekler: Ozan, Mehmet Yıldız, Murat Berkan, Tugay, Mehmet Gündüz, Kuban

Teknik Direktör: Mustafa Ati Göksu

Kırmızı kart: Yusuf Tekin (dk. 90+4) (Altay)

Sarı kart: Furkan Kütük (Giresunspor)

mustafa kaplan

Mustafa Kaplan: İstediğimiz seviyede oyun oynamadık

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Giresunspor, sahasında Altay ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, değerlendirmesinde şunları dile getirdi:

“Oyun olarak istediğimiz seviyede oyun oynamadık. Belki maça iyi başladık. Ertuğrul’un şutunda biraz daha canlanabiliriz diye düşündük ama yapamadık, çok pozisyon verdik. Ben Erkan’a teşekkür ediyorum. Bugün aldığımız 1 puanda çok emeği var. Kalecimizin duruş yeri çok güzel olduğu için. Olmadı ama biz oyun olarak istediğimiz seviyede oyunu oynayamadık. Yenmemiz gereken bir maç. İç sahada direkt rakibimiz olan Altay’ı yenmemiz gerekiyordu. Çok büyük planlarda yaptık. Oyuncularımızla bunu paylaştık ama sahaya yansıtmadığımızı düşünüyorum. Zaten üçüncü bölgede üretkenliğimiz çok zayıftı. Altay’ı da ben kutluyorum. İyi bir oyun oynadılar. Bizim belki son dakikada yakaladığımız pozisyon var. Bir de Ertuğrul’un yakaladığı pozisyon var. Onun dışında yok. O kadar konuşmamıza rağmen, o kadar hafta içi çalışmamıza rağmen bir türlü bunu yapamadık. Ama taraftarlarımız üzdük. Bize çok büyük destek verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah Adana deplasmanında onlara 3 puan hediye ederiz.”

musrafa ati göksu

''FUTBOLDA BÖYLE OYNAYIP TA KAZANAMAMAK VAR''

Altay Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise, “İki takım da kazanmak için oynadı. Ama futbolda böyle oynayıp ta kazanamamak var. İki takımda berabere kaldı, puanlar paylaşıldı. İnanmak önemli. Biz 3 puan için gelmiştik. Deplasmanda 1 puan da bizim için iyidir. Kazanmak istiyorsun, tabi rakipte kazanmak istiyor. Rakibi hakikaten tebrik ediyorum. Çok centilmence bir müsabaka oldu. Futbolda bazen böyle müsabakalarda sertlikler çok olur. Aşırı bir sertlik olmadı. Güzel bir müsabaka oldu. İnşallah bundan sonra da böyle güzel müsabakalar devam eder. Yolumuza devam edelim” şeklinde konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Altay-Giresunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.