TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay evinde kaybetti: Altay-Ümraniyespor:0-3 (Maç sonucu)

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Altay evinde Ümraniyespor'u misafir etti. İzmir temsilcisi Altay evinde Ümraniyespor'a 3-0 kaybetti. Altay-Ümraniyespor maçının istatistikleri ve özeti haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 07:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay evinde kaybetti: Altay-Ümraniyespor:0-3 (Maç sonucu)

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Altaylı taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Altay-Ümraniyespor maçında siyah beyazlılar rakibine 0-3 skorla kaybetti. Altay böylelikle oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet ile son sıraya düştü. Ümraniyespor ise 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 17.sırada mücadele ediyor. İzmir temsilcisi sezona kötü başlangıç yaparak alt sıralardan kurtulamadı. Ümraniyespor ise sezonun ilk galibiyetini alarak deplasmandan üç puanla döndü.

ALTAY 10 KİŞİ KALDI

Maçın İlk yarısında her iki takımda sakin ve kontrollü oynadı. İlk yarıda net gol pozisyonu olmadı. İkinci yarıya hızlı ve tempolu başlayan Ümraniyespor, Diniyev'in golü ile öne geçti. Golden beş dakika sonra Ceyhun Gülselam’ın gördüğü kırmızı kart sonucu Altay 10 kişi kaldı.  Ümraniyespor, Onur Ayık ile farkı ikiye çıkardı. Misair takımda hücum organizasyonlarına devam etti. Maçın 90. dakikasında Muhammed Mert’in vuruşunda skor 3-0 oldu.

ALTAY SON SIRAYA DÜŞTÜ

Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra antrenörsüz kalan Altay'da takımın başında teknik sorumlu olarak Mustafa Ati Göksu sahaya çıkıyor. Üst üste alınan ağır mağlubiyetlerden sonra İzmir takımı şeytanın bacağını kıramadı. Siyah beyazlılar Tuna Üzümcü'den sonra yeni bir antrenör arayışına girdi. Geçtiğimiz günlerde maaşlarını alamayan Altaylı futbolcular idmanlara çıkmayıp yönetimi protesto etti. Futbolcuların maaşlarını ödemeyen yönetiminden henüz açıklama gelmedi. 2023-2024 sezonunda genç kadronun yanında tecrübeli oyuncuları takımda tutan Altay Spor Kulübü Lig'de kalmak için mücadele ediyor.

Stat: Alsancak Mustafa Denizli Stadı

Hakemler:Ali Yılmaz, Yusuf Susuz, Onur Gülter

Altay: Eren Karataş, Sefa Özdemir, Ceyhun Gülselam, Zeki Yıldırım, Tolga Ünlü (Dk. 84 Özgür Özkaya), Salih Sarıkaya, Paixao, Enes Yetkin (Dk. 59 Ali Kızılkuyu), Efe Sarıkaya, İbrahim Öztürk, Onur Efe (Dk. 68 Deniz Kadah)

Ümraniyespor: Abdulsamed Damlu, Muhammed Mert (Dk. 90+1 Emre Demir), Melih Okutan (Dk. 46 Bregu), Serkan Göksu, Saponjic, Onur Ayık (Dk. 85 Uğur Kaan Yıldız), Hasan Ayaroğlu, Glumac, Popov, Diniyev (Dk. 77 Mustafa Eser), Cavare

Goller: Dk. 67 Diniyev, Dk. 78 Onur Ayık, Dk. 90 Muhammed Mert (Ümraniyespor)

Sarı Kartlar: Dk. 31 Sefa Özdemir, Dk. 44 Onur Efe, (Altay), Dk. 32 Serkan Göksu, Dk.50 Cavare, Dk.90+4 Saponjic (Ümraniyespor)

Kırmızı Kart: Dk. 72 Ceyhun Gülselam (Altay)

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Altay gole hasret kaldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.