TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Altay galibiyet peşinde

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Altay, sezonun 6.haftasında Bodrumspor'u evinde misafir edecek. Peki, Altay-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 10:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Altay galibiyet peşinde

TFF 1.Lig takımlarından Altay, Bodrumspor'u Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda konuk edecek. İzmir ekibi Altay, kötü gidişatın ardından şeytanın bacağını kırmak istiyor. Siyah beyazlılar 5 mağlubiyet 1 galibiyet ile 16. sırada yer alıyor.

Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra antrenörsüz kalan Altay'da takımın başına kimin geleceği tartışılıyor. Üst üste alınan ağır yenilgilerden sonra İzmir takımı toparlanmaya çalışıyor. Siyah beyazlılar yardımcı antrenör eşliğinde antrenmanlarına devam ediyor.  

2023-2024 sezonunda genç bir kadro ile sezona başlayan Altay, Bodrumspor karşısında galibiyet peşinde... Altay-Bodrumspor maçı 25 Eylül tarihinde saat 20:00'da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz müsabakanın hakemleri açıklanmadı. Bodrumspor 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 3. sırada yer alıyor.

İzmir ekibi Altay, Trendyol 1.Lig'de en son oynadığı Erzurumspor maçında 4-0'lık skorla mağlup olarak büyük hezimete uğradı. Altay, Erzurumspor deplasmanından yine mağlubiyetle döndüğünde takımın taraftarları yönetime büyük tepki göstermişti. Altaylı taraftarlar sosyal medya üzerinden tepkilerini vererek takıma sitem etti. Yeni sezona 1.5 sezondur süren transfer yasağıyla başlayan siyah beyazlılar, kadrosuna takviye yapmadan lige kötü başlangıç yaptı. Altay, Tuzlaspor ile beraber düşme hattında yer alıyor. En son oynanan Altay-Bodrumspor maçını Bodrumspor evinde Altay'ı 2-0'lık skorla geçmişti.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay, dış sahada kayıp

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.