TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alperen Şengün'lü Rockets şov yaptı: Piston aşağı indi

NBA’de Alperen Şengün'lü Houston Rockets, Detroit Pistons'ı 110-112'lik skorla mağlup etti. Milli basketbolcumuz şov yaptı. Houston Rockets- Detroit Pistons maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 12:12
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Alperen Şengün'lü Rockets şov yaptı: Piston aşağı indi

NBA'de büyük heyecan devam ediyor. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets, Detroit Pistons ile karşı karşıya geldi. Rockets rakibini deplasmanda rakibini 110-112'lik skorla mağlup etti. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün sahada 37 dakika süre aldı. Şengün, 29 sayı, 6 ribaund, 1 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Böylelikle Houston Rocktes 37. müsabakasında 19. galibiyetini elde etti. Batı Konferansı’nda 9. sıraya yükselen Houston Rockets nefes aldı. Detroit Pistons ise 36. galibiyetini aldı. Pistons, son sıraya düştü.

Houston Rockets takımında; Jalen Green 28 sayı, 4 ribaundlık performansıyla göz kamaştırdı. Fred VanVleet 20 sayı, 12 asistlik oyunuyla mücadele etti. Jabari Smith 19 sayı, 11 ribaund ile oynadı. Pistons’ta Alec Burks 19 sayı, 1 asist; Kevin Knox 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist; Jordan Ivey 18 sayı, 7 ribaund, 8 asist; Isaiah Stewart 18 sayı, 7 ribaund ile mücadele etti.

alperen şengün

ALPEREN ALL STAR OLABİLECEK Mİ?

Alperen Şengün bu sezon All Star'da yer almayı hedefliyor. Milli basketbolcumuz yıldızlar karmasına seçilirsen Mehmet Okur'dan sonra All Star olan ikinci Türk olacak. Dünyanın her yerinden basketbol severler oy kullanmaya devam ediyor. Alperen Şengün için de Türkiye'de büyük oy kampanyası başladı. All-Star maçı için oy verme süreci, NBA uygulaması ve NBA.com üzerinden devam ediyor.  18 Şubat'ta oynanacak olan 2023-2024 All Star maçı için Şengün'e Türkiye'de spor kulüplerinden, sivil toplum kuruluşlarından ve basketbolseverlerden destek yağıyor.

Houston Rockets'ın başarılı oyuncusu skorer oyunu ve pasör özelliğiyle son dönemlerde kendisini çok geliştirdi. İğne deliğinden attığı paslar ve poster smaçları jeneriklerde yer alıyor. Houston Rockets'ın yeni antrenörü Udoka Ime ile milli basketbolcumuzun özgürlük alanı genişledi. Yeni antrenör oyuncularına 1-1 hücum etmelerini ve izolasyon hücumlardan skor üretmelerini istiyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.