TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya-Hollanda maçı ne zaman, hangi kanalda? Almanya-Hollanda maçı saat kaçta?

Almanya-Hollanda milli futbol takımları arasındaki karşılaşmaya geri sayım başladı.. Binlerce kişinin heyecanla beklediği bu müsabakanın detayları merak konusu oldu. Almanya-Hollanda maçı ne zaman? İşte heyecanla beklenen bu maça dair detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 11:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Almanya-Hollanda maçı ne zaman, hangi kanalda? Almanya-Hollanda maçı saat kaçta?

Malavi ile Kenya milli futbol takımları, bir hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu karşılaşma için geri sayım başladı. Maçın yayın saati, yayıncı bilgileri ve yayının şifresiz olup olmadığı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Taraftarlar, bu heyecan verici maçın detaylarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki Almanya-Hollanda maçı ne zaman? İşte merakla beklenen Almanya ile Hollanda arasındaki maçın detayları...

Almanya-Hollanda maçı ne zaman?

Almanya ile Hollanda milli futbol takımları arasındaki maç, 26 Mart Salı günü oynanacak. Karşılaşma, saat 22:45'te başlayacak.

Almanya-Hollanda maçı nerede oynanacak? 

Futbolseverler tarafından ilgiyle beklenen Almanya ile Hollanda milli futbol takımları arasındaki Hazırlık Maçı, Düsseldorf'taki Esprit Arena Stadyumu'nda oynanacak.

Almanya-Hollanda maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Almanya-Hollanda maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu sporseverler tarafından merak konusu oldu. Almanya ile Hollanda milli futbol takımları arasındaki Hazırlık Maçı maçı, S Sport Plus kanal(lar)ından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.