TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa Petkimspor play-off yolunda

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkimspor, deplasmanda Darüşşafaka Lassa'yı 72-83 mağlup etti. Petkimspor sezonun bitimine sayılı haftalar kala play-off yolunda ilerliyor. Aliağa Petkimspor- Darüşşafaka maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:44
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Aliağa Petkimspor play-off yolunda

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Süper Lig'de sezonun 27.haftasında Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka Lassa'nın konuğu oldu. İzmir temsilcisi rakibini deplasmanda 72-83'lük mağlup etti. Petkimspor, ligdeki 27. maçında 14. kez sahadan galip ayrıldı. Böylelikle Kuzeyin Rüzgarları, 5.sırada yer alarak sezonun bitimine sayılı haftalar kala play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor. Burak Gören'in öğrencileri önümüzdeki hafta evinde Bursaspor ile kozlarını paylaşacak.

PEYTON ALDRİDGE 23 SAYI

Aliağa Petkimspor, maça hızlı ve tempolu başladı. Peyton Aldridge’in liderliğinde hücumda etkili oynadı. Maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elinde tutan İzmir temsilcisi Daçka deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Petkimspor’da ise Peyton Aldridge 23 sayı, 8 ribaund, 1 asistlik performansıyla maçın en değerli oyuncusu oldu. David Efianayi 20 sayı, 1 ribaund, 6 asist ile oynadı. Jeremy Simmons 14 sayı, 4 ribaundla takımına katkı verdi. Yunus Sonsırma 11 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile mücadele etti.Darüşşafaka’da Muhsin Yaşar 18 sayı, 7 ribaund, 2 asistlik performansı galibiyete yeterli olmadı. Enes Taşkıran 17 sayı, 3 ribaund, 6 asist; James Woodard 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist; Brandon Adams 9 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile oynadı.

BURAK GÖREN: PLAY-OFF İÇİN BİR ADIM DAHA ATTIK

Maçın ardından play off için bir daha attıklarını belirten Aliğa Petkimspor’un başantrenörü Burak Gören,” Darüşşafaka takımını, oyuncularını ve tüm teknik ekibini tebrik ederim. Tüm sezon büyük zorluklarla uğraştılar. Buna ragmen mücadeleyi bırakmadılar. Bizim adımıza çok önemli bir maçı deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Kazandığımız zaman belirli avantajları alacak olmak tüm maç boyunca bizi baskı altında tuttu. Buna ragmen tüm sezon olduğu gibi çok mücadeleci ve vazgeçmeyen tavrımızı sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Play-off için bir adım daha attık. Bundan sonra kalan maçlarımızda maksimum galibiyeti almaya çalışacağız. Oyuncularıma yüksek konsantrasyonları ve maça verdikleri değer için teşekkür ederim. Tüm idari ve teknik ekibi kutlarım” diye konuştu.

PERİYOT SONUÇLARI:

1.PERİYOT: 19-25

2.PERİYOT: 37-40

3.PERİYOT: 55-64

4.PERİYOT: 72-83

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.