TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında sahaya çıkıyor. Peki, Burak Gören'in öğrencileri play off'a kalabilecek mi?  Öne çıkan basketbolcular kimler? Aliağa Petkimspor-Anadolu Efes maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 12:40
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 25.haftasında Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes ile kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma 2 Nisan Salı günü saat 18.00'da Sinan Erdem Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Aliağa Petkimspor, oynadığı 24 müsabakada 12 galibiyet, 12 mağlubiyetle 8.sırada mücadele ediyor. Anadolu Efes ise 21 galibiyet, 3 mağlubiyetle 2.sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi zorlu fikstür ile boğuşuyor. Üst üste güçlü takımlar karşısında sahaya çıkan Kuzeyin Rüzgarları, Anadolu Efes deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Burak Gören'in öğrencileri son hazırlıklarına devam ediyor.

petkim

PETKİMSPOR, ZORLU DEPLASMANDA

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Anadolu Efes, en son oynadığı müsabakada Baskonia ekibini deplasmanda 97-76'lık skorla mağlup etti. Süper Lig'de ise Manisa'yı 81-76 yendi. Anadolu Efes'te Clyburn, Larkin, Ercan Osmani üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Aliağa Petkimspor'da Zoriks, Peyton Aldridge, Yunus Emre Sonsırma ise son haftalarda formda oynuyor. Markel Starks skorer oyunuyla göz kamaştırıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan Petkimspor-Anadolu Efes maçında uzatamlarda lavivert beyazlılar 92-101'lik skorla sahadan galip ayrılmıştı.

BİR KİTAP DA SEN GETİR

İki takım arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 19 müsabakadan da galip ayrılan Anadolu Efes, rakibi ile Türkiye Kupası’nda oynadığı tek karşılaşmayı ise kaybetti. Anadolu Efes- Aliağa Petkimspor maçı için bilet satışı olmayacak ve basketbolseverler mücadeleyi sekizinci kez düzenlenen “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası çerçevesinde getireceği kitaplar karşılığında Mobilet gişesinden teslim alacağı ücretsiz biletler ile izleyebilecek. Basketbolseverler bu anlamlı proje aracılığıyla, ihtiyaç sahibi okullara destek olunmasını sağlayacak.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.