TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa FK’nın rakibi Sinopspor oldu

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa FK, 7. hafta mücadelesinde Sinopspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma yarın saat 15.30’da Aliağa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Aliağa FK’nın rakibi Sinopspor oldu

Aliağa FK, TFF 3. Lig 1. Grup’taki 7. hafta mücadelesinde yarın Sinopspor’la karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabaka saat 15.30’da Aliağa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı, Gaziantep bölgesinden Cihan Ölmez yönetecek. Ölmez’in yardımcılıklarını Mehmet Yılmaz Çalışır ve Ömer Akman yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tacdin Özmen olacak. Müsabaka öncesinde ev sahibi ekip Aliağa FK, 16 puanla ligin zirvesinde yer alırken, konuk ekip Sinopspor ise 10 puanla 3. sırada bulunuyor.

İki takım da kaybetmedi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk 6 hafta geride kalmasına rağmen iki ekip de henüz yenilgi yüzü görmedi. Aliağa FK, şu ana kadar 5 galibiyet 1 beraberlik alırken, Sinopspor ise 2 galibiyet 4 beraberlik elde etti. İki takımın da önceliğinin kaybetmemek olduğu karşılaşmada kaybeden takım sezonun ilk yenilgisini almış olacak. Aliağa FK, karşılaşmayı kazanarak liderlik yürüyüşünü sağlam adımlarla devam ettirmeyi isterken, konuk ekip Sinopspor play-off hattının içerisinde kalmak için mutlak galibiyeti hedefliyor.

Öte yandan konuk ekip Sinopspor, son galibiyetini 3 maç önce Tarsus İdman Yurdu deplasmanında almıştı.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aliağa Petkimspor, evinde kayıp yaşamadı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.