TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Koç'tan İzmirli hakemlere ağır eleştiriler!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, hakemlere yönelik şok iddialarda bulundu. Sözcü TV'de Uğur Dündar'a konuk olan Koç, İzmirli hakemler için neler dedi? Ali Koç İzmirli hakemleri neden eleştirdi? İzmirli hakemler kimler? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ali Koç'tan İzmirli hakemlere ağır eleştiriler!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, hakemlere yönelik şok iddialarda bulundu. Ali Koç, hakemler arasında gruplaşma faaliyetleri olduğunu ifade etti. Sözcü TV'de Uğur Dündar'a konuk olan Koç, "Kulağımıza geliyor. Hakemler arasında İzmir Grubu ve Oğuz Sarvan Grubu var" dedi. Bu açıklamaların ardından İzmirli hakemlerin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernei İzmir Şubesi'nin, Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürlüğü'nün ve İzmir İl Hakem Kurulu'nun açıklama yapması bekleniyor. Sarı lacivertlilerin başkanı programda VAR hakemleri içinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İzmir'in başarılı hakemleri henüz bu açıklamalardan sonra konuşmadı.

Merkez Hakem Kurulu'na dair açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı Ali Koç, "Bugünün MHK’sine baktığımızda, başkanı ve başkan vekili, geçen MHK’nin iki kilit ismi. Geçen MHK başarısız ise bunlar niye görevde? Ahmet Bey’in dürüst bir insan olduğu söylenir, futbolun içinden olmadığı için istediği etkinlikte olamayabilir. Ama 'MHK’nin gerçek başkanı kim?' sorusu çok soruluyor. Büyükekşi’nin de işi kolay değil. O da tertemiz insanlar getirmek istiyor. Samimi olduğuna inanmak istiyorum. Tereddüde düştüğüm bazı konular var. Ama niyet olarak kronikleşmiş sorunu çözmek istediğine inanıyorum. Ama yanlış yöntemlerle, yanlış insanlarla" dedi. Sosyal medyanın gündeminde olan Ali Koç'un açıklamalarına İzmir futbol camiası ve sessiz kaldı.

ALİ KOÇ: İZMİR GRUPLAŞMASI

İzmir gruplaşması olduğunu iddia eden Ali Koç, "Hakem camiasında İzmir gruplaşması diye bir şey var. Genelde Ege bölgesi. Ahmet İbanoğlu, Tolga Özkalfa, Alper Ulusoy, Ünsal Çimen var. Bu İzmir grubunun şu anki durumunun hakemler arasında sıkıntı yarattığını, insanların bunu dillendirdiği kulağımıza geliyor. Bir de Oğuz Sarvan grubu var. Oğuz Sarvan’la ilgili kulağıma bilgiler geliyor. Arka planda onun olduğu gibi. Hiçbir şey gizli kalmıyor" ifadelerini kullandı.

İZMİRLİ HAKEMLER KİMLER?

Türkiye Futbol Federsyonun 2023-2024 sezonunda yer alan A klasman futbol hakemleri:

ALİ CAN ALP,CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU,EKREM KAN,EMİR ERAY EYİSOY, HÜSEYİN AYLAK,İBRAHİM BOZBEY ,AYBERK DEMİRBAŞ, EMRE KARGIN,FATİH TOKAİL ,FERİDUN DALDAŞ,KUTLUHAN BİLGİÇ,REŞAT ONUR COŞKUNSES ,BARAN ERASLAN,BERSAN DURAN,EGEMEN SAVRAN ,GÖKMEN BALTACI,GÜNER MUMCU TAŞTAN,HÜSEYİN KIVANÇ DURMAZ ,HÜSNÜ EMRE ÇELİMLİ .MUHAMMET ALİ DOĞAN

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İzmir’in voleybolda potansiyeli var

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.