TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı: Ozan Tufan bizimle birlikte kalacak

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Beşiktaş iddialarına dair açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Ozan'ın takımda kalacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 11:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Acun Ilıcalı: Ozan Tufan bizimle birlikte kalacak

HÜSEYİN DEMİR

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior ve takımın yeni transferlerinden Liam Delap’ın katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde basın toplantısı düzenlendi. Milli futbolcu Ozan Tufan, İngiltere Championship'te bu sezon Hull City formasıyla 44 maça çıktı. 28 yaşındaki milli futbolcu toplam 8 gol kaydetti.

ozan tufan

Milli futbolcunun Türkiye'ye dönmek istemediğini söyleyen Acun Ilıcalı, şu açıklamalarda bulundu: Beşiktaş benim için çok değerli bir camia. Beşiktaş'ın değeri her zaman benim için büyüktür. Bazı konuşmalar olması normal. Ozan çok değerli, Beşiktaş çok değerli. Bu ikisinin buluşması normal olurdu ama biz olmasaydık. Normal şartlarda Ozan, Beşiktaş'a giderdi. Ona biz İngiltere'de çok güzel bir ortam sağladık. Hull City maçlarının bir bölümünde mutlaka tezahüratlar yapıyorlar ona. Premier Lig hayalini taşıdığı için, bizimle Premier Lig'i zorluyor durumda. Buradaki konu Beşiktaş'ı tercih etmemesi değil. Türkiye'ye dönmek istemiyor şu anda. Şu anda çok mutlu. Bu sene bizim için çok özel bir sene. Bizimle birlikte kalacak"

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.