2024 Fenerbahçe Başkanı kim oldu? Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı?

Fenerbahçe'de bugün başlayan başkanlık seçimi öncesinde kulüp yönetimi ve taraftarlar büyük bir heyecan içinde. Ali Koç'un 2018'den beri başkanlık görevini sürdürdüğü kulüpte, Aziz Yıldırım'ın da 20 yıl başkanlık yaptığı biliniyor. Bu seçim, kulübün geleceği için büyük önem taşıyor. Sonuçlar merakla beklenirken, kimin başkan olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı?

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 13:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
2024 Fenerbahçe Başkanı kim oldu? Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı?

Fenerbahçe'de heyecan dorukta! Bugün itibariyle başlayan başkanlık seçimi, kulübün geleceği için büyük önem taşıyor. Ali Koç'un 2018'den beri başkanlık koltuğunda oturduğu bilinirken, Aziz Yıldırım'ın da 20 yıl boyunca kulübün başında olduğu hatırlanıyor. Bu kritik seçimde, taraftarlar ve kulüp yönetimi arasında büyük bir beklenti var. Hangi adayın başkan seçileceği ise merakla bekleniyor. Ali Koç mu, yoksa Aziz Yıldırım mı? İşte, bu sorunun cevabı, Fenerbahçe camiasını yakından ilgilendiriyor.

Fenerbahçe Başkanı kim oldu

FENERBAHÇE BAŞKANLIK OY SAYIMI KAÇ KAÇ?

Seçimin ilk gününde, Yönetim Kurulu'nun faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu detaylıca incelenecek. Ayrıca, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin geçmiş dönemlerdeki performansları ayrı ayrı değerlendirilecek ve ibra edilip edilmeyeceği tartışılacak. 01.06.2024 - 31.05.2025 bütçesi de genel kurul üyelerinin onayına sunulmak üzere okunacak. Bu önemli gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından sandık kurulları başkan ve üyeleri için seçimler gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE’NİN YENİ BAŞKANI YARIN BELLİ OLACAK

9 Haziran Pazar günü, Başkan ve Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Balotaj Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleştirilecek. Başkanlık seçiminde 46 bin 410 üyenin oy kullanması bekleniyor. Oy verme işlemi saat 10.00'da başlayacak ve gün boyunca devam edecek, ancak saat 17.00'de sona erecek. Oy sayımı ise sandıkların kapanmasının ardından başlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.