TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor camiasından Erdoğan'a tebrik mesajları

Seçim sonuçlarınının belli olmasının ardından spor camiasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları geldi

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 11:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Spor camiasından Erdoğan'a tebrik mesajları

HÜSEYİN DEMİR 

Spor kulüpleri ve federasyonlar Cumhurbaşkanı seçimi sonucunun netleşmesinin ardından resmi web sitelerinden ve sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

TFF: CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN'I TEBRİK EDİYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun tebrik mesajı şu şekilde:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Kutlarız. 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde, milletimiz bir kez daha ferasetiyle tercihini yapmış, iradesini sandığa yansıtmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutladığımız bu gururlu yılda, 85 milyon yurttaşımız büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla demokrasiye sahip çıkmış, birlik ve beraberliğini ortaya koymuştur. Kazanan ise güçlü bir demokrasi ile tüm Türkiye olmuştur. Bugün, bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını, ülkemizi her alanda daha da ileri seviyelere ulaştırmasını diliyoruz."

TFF

TÜRKOĞLU: ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN 

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan için sosyal medya hesabından tebrik mesajı şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanım canıgönülden tebrik ediyorum, ülkemiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HİDAYET TÜRKOĞLU

TVF: RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I TEBRİK EDİYORUZ 

Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Tebrik Ederiz. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin ikinci turunda yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Voleybol Federasyonu olarak tebrik eder,ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileriz.

TVF

GALATASARAY: ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ 

Galatasaray'dan yapılan tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi:

"28 Mayıs 2023 tarihinde ülkemize yakışır demokratik olgunlukla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunda milletimizin teveccühüyle gerekli çoğunluğu sağlayarak yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.Bu vesileyle yeni dönemde Gazi Meclisimizde görev yapacak tüm milletvekillerimize de başarılar dileriz. Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

GALATASARAY
FENERBAHÇE: SONUÇLARIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ 

Fenerbahçe'den yapılan tebrik mesajında şu ifadeler kullanıldı:"28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçları neticesinde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor;Vatanımızın istikbali, bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için sonuçların hayırlı olmasını diliyoruz."

FENERBAHÇE

BEŞİKTAŞ: "CAMİA OLARAK TEBRİK EDERİZ"

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu şekilde:"Bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde aziz milletimizin teveccühleriyle yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Beşiktaş Camiası olarak tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

BEŞİKTAŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.