TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soyer'den hükümete metro çıkışı: Yapmayacaklarsa biz yapalım!

Hükümetin 2023 Yılı Yatırım Programı'nda Halkapınar-Otogar Metro projesi için 3 bin TL’lik ödenek ayırmasına tepki gösteren Başkan Soyer, "Yapmayacaklarsa biz yapalım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 09:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Soyer'den hükümete metro çıkışı: Yapmayacaklarsa biz yapalım!

ÇAĞLA GENİŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer,  Menemen Türkelli Mezbahas'ının açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hükümetin 2023 Yılı Yatırım Programı'nda Halkapınar-Otogar Metro projesi için 3 bin TL’lik ödenek ayırmasıyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Soyer, “Bütçe yapılan tercihler üzerine şekillenen bir evrak. Böyle bir tercih kullanmışlar. Halkapınar-Otogar Metrosunu 2014’te yatırım planına almış olmalarına rağmen sürekli geçiyorlar. Bunu yapmayı tercih etmiyorlar. Ben de bu tercihi vatandaşlarımızın tercihine bırakıyorum” dedi.

YAPMAYACAKLARDA BİZ YAPALIM
“Bunu bir İzmir’i engelleme olarak da görebilir miyiz?” diye tekrar sorulması üzerine ise Başkan Soyer,  “Ben şikayet makamı değilim. Bunlardan sürekli şikayet eden, yakınan bir insan değilim. Bu İzmir için kabul edilemez bir şey. İzmir’in hak etmediği bir şey. Biz Halkapınar-Kemalpaşa Metrosunu çalışıyoruz, otogar bağlantısı olmadan ne işe yarar ki. Onun yapılması lazım, yapmayacaklarsa biz yapalım” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.