TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Özlale, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na geldi

31 Mart yerel seçimlerinde oy verme işlemi sonra erdi. İYİ Parti İzmir Teşiklatı İl Binasında Seçim Koordinasyon Merkezi'nde seçim sonuçları takip ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özlale, sonuçları takip etmek için il binasına geldi

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 18:16
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Ümit Özlale, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na geldi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Türkiye'de vatandaşlar bugün sandık başına gitti. Sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona erdi. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasıyla  İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda hareketlilik başladı. İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özlale seçim sonuçlarını takip etmek üzere il binasına geldi İYİ Parti İzmir Adayı Ümit Özlale, gazetemize açıklamalarda bulundu.

ÜMİT ÖZLALE: UMARIM İZMİR İÇİN EN İYİSİ OLUR

İzmir’de tüm sokakları gezerek bütün vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirten İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Ümit Özlale,” 6 aydan daha fazla bir süredir İzmir'de seçim kampanyasını yoğun bir tempo içerisinde yürütüyoruz. Türkiye'deki bütün adaylardan daha uzun süredir seçim kampanyasında çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız olmasaydı biz bu kadar rahat olamazdık. İyiyiz, bütün herkese teşekkür ederim. Umarım, alınacak sonuç ne olursa olsun İzmir için en iyisi olur. Anketlere hiç yansıtılmayan bir oy alacağımı tahmin ediyorum. İzmir'de ekip arkadaşlarımızla sokak sokak her yere gezip, dolaşıp vatandaşlarımızdan oy istedik. Çok çalıştık, umarım saha çalışmalarımızın bir faydasını ve yararını görürüz” diye konuştu.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.