TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİP meclis üyelerinden ortak açıklama

TİP Karşıyaka Belediye Meclis üyesi adayları Tayfun Pezek Dıgıl Tayfun ve Vedat Güler ortak bir basın açıklaması yayımladı

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:36
Kaynak: BÜLTEN
TİP meclis üyelerinden ortak açıklama

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Karşıyaka Belediye Meclis üyesi adayları Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun) ve Vedat Güler ortak basın açıklaması yayımladı. Türkiye İşçi Partisi’nin efsane Genel Başkanı Behice Boran’ın açtığı yoldan, TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın çizdiği yol haritasından ilerlediklerinin belirtildiği açıklamada, Karşıyakalı yurttaşların istek ve önerileri dile getirildi.

Ortak açıklama şöyle:

“Bizler TİP meclis üyesi olarak meclise girdiğimiz zaman siz Karşıyakalıların temsilcisi sizin sesiniz olacağız. Karşıyakalıların İstemediği onaylamadığı hiçbir proje veya işi yaptırmamak için direneceğiz her meclis toplantısı öncesi ve sonrasında siz hemşehrilerimizle buluşacağız sizlere bilgi vereceğiz. Kapalı kapılar ardında görüşmeler yapmayacağız ve ranta karşı duracağız. Halkın olan halkın yararına kullanılması için mücadele edeceğiz. Karşıyaka belediye personelini işçilerinin emekçilerinin hakkını savunacak gerekirse onların yapacağı eylemlere destek olacağız. Karşıyaka Spor Kulübü’müzün hak ettiği stadın yapılması için üstümüze düşenin fazlasını yapacağız her taleplerinde onlarla omuz omuza olacağız. Sokak hayvanlarına gerekli özenin gösterilmesi için çalışacağız. TİP’nin, belediye meclislerindeki varlığı çok önemli ve bu varlığa çok önem veriyoruz. Meclis’teki çatlak ses biz olacağız, halka ve doğaya karşı alınacak her türlü karara direneceğiz. TİP’ne verilen oylar boş gider söylemlerine inanmayın Belediye meclisinde sizlerin oyları ile sizlerin sesi olacağız. Bizler Türkiye İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Adayları olarak; Karşıyaka Belediye Meclisi’nde halkın çıkarına aykırı en ufak bir adım için bile izin vermeyeceğiz. Karşıyaka Belediye Meclisi’nde halkın çıkarına aykırı tek bir kararın alınmasına izin vermemek üzere Karşıyaka da yaşayan tüm halkımızdan yetki, görev ve sorumluluk talep ediyoruz.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.