TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİP adayı Dr. Orhan Akıncı ve Adalet Kul'dan İGC'ye ziyaret

TİP Çiğli Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Akıncı ve TİP’in 1. Sıradan Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Adalet Kul, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:06
Kaynak: BÜLTEN
TİP adayı Dr. Orhan Akıncı ve Adalet Kul'dan İGC'ye ziyaret

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Akıncı ve TİP’in 1. Sıradan Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Adalet Kul, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, İGC Üyesi Binali Erdoğan ve Gazeteci Nihal Aşkın’ı İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde ziyaret etti.

TİP Adayı Dr. Akıncı, halkta sandığa gitmeme eğilimi olduğunu, TİP'e yoğun bir ilginin bulunduğunu ve kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Dr. Akıncı, TİP'in yerel yönetim anlayışının adil, şeffaf ve ulaşılabilir olacağını vurguladı. Özellikle kadınların ve gençlerin TİP'e oy vereceklerini söylediklerini de belirten Dr. Akıncı, seçimi dört gözle beklediğini belirtti.

İGC Başkanı Dilek Gappi, İzmir basını ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Gappi, Kenti yönetmeye aday isimlerin yerel medya ile yakın ilişkide olmalarının önemli olduğunu dile getirdi. Seçim sürecinde Dr. Akıncı’ya başarılar dileyen Gappi, nazik ziyareti için de teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.