TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süreç tamam başvuru yapıldı: Dağ İzmir için ‘resmen’ yola çıktı

Yerel seçimlere sayılı günler kala, belediye başkan adaylık başvurusunun son saatlerinde Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ'ın adaylık başvurusu AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin tarafından yapıldı. Dağ, İzmir için ‘resmen’ yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 14:56
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Süreç tamam başvuru yapıldı: Dağ İzmir için ‘resmen’ yola çıktı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimine geri sayım devam ederken belediye başkan adayları ve meclis üyelerinin adaylık başvurusuna sayılı saatler kala Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ'ın adaylık başvurusu yapıldı. 


Dağ adına başvuruyu, İzmir İl Seçim Kurulu'na AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı yaptı. Saygılı'ya başvuruda MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin eşlik etti.


Adaylık başvurusu için belgelerin teslim edilmesinin ardından Saygılı ve Şahin açıklama yaparken ikili İzmir’de Cumhur İttifakı iktidarı mesajı verdi.

SAYGILI: ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Cumhur İttifakı olarak İzmir’i bir adım ileri taşıma vizyonlarının olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Saygılı, “Cumhur İttifakı’mızın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Hamza Dağ’ın adaylık başvurusunu, İl Seçim Kurulu'na, Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin ile birlikte teslim ettik. Büyük ve mütevazı bir misyonla yola çıkıyoruz. İzmir'i, eşsiz tarihini, kültürünü ve insanlarının sahip olduğu potansiyeli daha da ileri taşımak için yola çıkıyoruz. Şehrimizin her köşesinde, her mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın refahını ve mutluluğunu artırmak, şehrimize değer katmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.



“BU YÜRÜYÜŞ HER ALANDA KALKINAN EŞSİZ İZMİR İÇİN”
Konuşmasında ‘samimiyet’ vurgusu yapan Saygılı, “İzmir'in tarihinde nice kahramanlar, nice fedakarlar vardır. İşte bugün, İzmir'in geleceğini şekillendirmek için yola çıkıyoruz. Yola çıkarken, tarihimizin büyük önderlerinden aldığımız ilhamla, İzmir'i daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha müreffeh bir şehir haline getirmek için kararlılıkla ilerleyeceğiz. Biz bu yola sadece vaatlerle değil, samimi gayretlerle çıkıyoruz. Sözlerimizin ötesinde, işlerimizle, icraatlarımızla size hizmet etmek için buradayız. İzmir'e adanmışlığımızı, şehrimizin dört bir yanına taşıyacağız. İzmirli hemşehrilerimizden alacağımız güçle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ’ın öncülüğünde, 30 İlçemizde Cumhur İttifakımızın adaylarıyla hep birlikte el ele, omuz omuza vererek İzmir'imizi daha da ileriye taşıyacağız. Bu yürüyüş çocuklarımız için bu yürüyüş geleceğimiz için bu yürüyüş kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz için bu yürüyüş her alanda kalkınan eşsiz İzmir için… İzmir'e olan sevdamızla, yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.



ŞAHİN: İZMİR’İN 30 YILLIK MAKÛS TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Meclis üyeleri listelerinin de teslim edildiğini belirten MHP İl Başkanı Şahin ise “14-28 Mayıs başarılarından sonra Cumhur İttifakı’nın yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmaların bugün itibariyle sonuna geldik. Büyükşehir adayımız Sayın Hamza Dağ’ın evraklarını teslim ettik. Ayrıca bütün 30 ilçenin meclis üyelerimizin, bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapacak arkadaşlarımızın listelerini de bugün telsi etmiş olduk. 31 Mart da Allah’ın izniyle 14-28 Mayıs’ta cumhur İttifakı’nın kazanımlarını yerel seçimlere de yansıtmak üzere geldik. Evrakları teslim edip yola çıktık. Arkadaşlarımızın heyecanı ortada. Hepimiz o heyecandayız. İzmir’in 30 yıllık makûs tarihini değiştireceğiz inşallah” dedi

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.