TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soyer’e bir sendikadan daha tam destek!

Yerel seçim arifesinde muhtemel adaylar için destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Son olarak Türk-İş Bölge Temsilciliğinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e destek açıklaması geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 12:00
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Soyer’e bir sendikadan daha tam destek!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları devam ederken bir yandan da STK ve sendikalardan art arda aday destek açıklamaları geliyor.

İzmir’de hem AK Parti hem de CHP’nin Büyükşehir adayı açıklanmazken geçtiğimiz haftalarda Disk Ege Bölge Temsilciliği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e seçimlerde destek açıklaması yapmıştı.

Öte yandan; bugün Türk-İş Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak ve sendika üyeleri, Soyer ile bir araya gelerek destek açıklamasında bulundular.

Sabah saatlerinde sendika temsilciliğinde bir araya gelen Soyer ve Çakmak, görüşmenin ardından basın açıklaması gerçekleştirdiler.

ÇAKMAK: BU BİRLİKTELİKLE YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Soyer ile yola devam mesajı veren Çakmak, “Bugün Başkanlar Kurulumuzu icra ettik. Değerli başkanımızı da bölgemizde ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduk. Ziyaretimizde kentimizi konuştuk. Türk-İş topluluğu olarak 8 tane sendikamızda örgütte olduğumuzdan dolayı örgütlemeyi ve toplu sözleşmeyi konuştuk. Siyasetten de bahsettik. Biz istiyoruz ki başkanımızla tekrar bu birlikteliği sağlayarak yolumuza devam edelim. Aklı selim alsın. Kentin altyapısına çok önem veren bir belediye başkanını yalnız bırakmamak gerek. Bu konuda da başkanımız ne arzu ederse, bize ne görev düşerse bizim de burada olduğumuzu bilmesini istiyorum” dedi.

SOYER: BİRLİKTE DAHA ÇOK İŞ BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Emek odaklı mesaj veren Soyer, üstü kapalı olarak ‘ikinci dönemde’ de çalışma sinyalleri vererek “Tüm şube başkanlarımızla beraber bir değerlendirme toplantısı yaptık. Onların gösterdiği teveccühe, hassasiyete ve desteğe çok teşekkür ediyorum. Destekleri benim için son derece kıymetli. Bizim Türk-İş'le yol arkadaşlığımız, uzun bir yolculuk için yol arkadaşlığıdır. Birlikte daha çok iş başaracağımıza inanıyorum. İzmir'de 110 binin üzerinde üyesi olan büyük, dev bir sendikadan bahsediyoruz. Bu şehirde işçinin hakkını, emekçinin hakkını cansiperane koruyan Türk-İş'e bu konuda şükranlarımı takdirimi sunuyorum. Elbette biz bu şehirde sağduyuyu olduğu kadar sol duyuyu da diri tutacağız. Emekten yana, haktan yana, adaletten yana bir yerel yönetim oluşturmaya gayret ettik bugüne kadar. Bundan sonra da bu yolculuğa devam edeceğiz. Son derece moral bulduğum, keyif aldığım bir buluşma oldu” diye konuştu.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.