TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya Belediye Başkan adayı olarak Cihan Kolip kimdir?

Zafer Partisi, 31 Mart seçimleri öncesinde düzenlediği seçim kongresinde adaylarını belirleyerek halka duyurmuştu. Bu kapsamda, Sakarya Belediye Başkan adayı olarak Cihan Kolip'in seçildi. Peki, Sakarya Belediye Başkan adayı Cihan Kolip kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 14:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakarya Belediye Başkan adayı olarak Cihan Kolip kimdir?

Zafer Partisi, 31 Mart seçimleri öncesinde düzenlediği seçim kongresi ile adaylarını kamuoyuna duyurdu. Sakarya Belediye Başkanlığı için belirlenen isim ise Cihan Kolip oldu. Cihan Kolip'in kimliği ve geçmişi halk tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Sakarya Belediye Başkan adayı Cihan Kolip kimdir?

CİHAN KOLİP KİMDİR?

Cihan Kolip, 1969 yılında Kocaali Kestanepınarı Köyü, Sakarya'da doğdu. Tıp eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra uzmanlık alanında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eğitim aldı. Van, İstanbul, Gaziantep gibi şehirlerde görev yaptıktan sonra 25 yıllık kariyerinin 16 yılını Sakarya'da geçirdi. Mesleki dernek ve sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak çalıştı. Halen Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı olarak görev yapmakta olup evli ve üç çocuk sahibidir.

Cihan Kolip, 31 Mart 2019'da İYİ Parti'den Sakarya Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katıldı. Daha sonra Zafer Partisi'ne geçiş yaparak, 2024 Yerel Seçimlerinde Zafer Partisi'nin Sakarya Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.