TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarsu’nun afişlerine çirkin saldırı! Kullanılamaz hale getirdiler

İzmir’in Bayındır ilçesinden CHP Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Davut Sakarsu için seçim çalışmaları kapsamında sokaklara yerleştirilen çıtalı branda olarak tabir edilen afişleri kimliği belirsiz kişiler tarafından parçalanarak kullanılamaz hale getirildi

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 20:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakarsu’nun afişlerine çirkin saldırı! Kullanılamaz hale getirdiler

KEMAL ÖZKURT- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de kesinleşen il ve ilçe belediye başkan adaylarının ardından seçim çalışmalarına start verdi. Seçim çalışmaları kapsamında partilerde, belediye başkan adayları da proje ve seçim sloganlarını şehrin çeşitli bölgelerine astıkları afişlerle duyurmaya çalışıyor. Fakat hemen her seçim sürecinde yaşanan çirkin saldırılar bu seçimde de kendini göstermeye başladı. Dün akşam saatlerinde CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Davut Sakarsu için seçim çalışmaları kapsamında sokak direklerinin dibine yerleştirilen çıtalı brandalar kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak kullanılamaz hale geldi. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın Bayındır ziyaretinden hemen önce gerçekleşen saldırı karşısında emniyet güçlerinin soruşturma başlatacağı merak konusu oluyor.

ŞİİRLE KARŞILIK VERİLDİ

Yaşanan olaya ilişkin CHP Bayındır İlçe Başkanlığı’ndan olayı gerçekleştiren şahıslara şiirle karşılık verildi. İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Davut Sakarsu’nun “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldik. Rabbim sen bizi utandırma, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.