TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdağ: Taktik başarıları stratejik hataları düzeltemedi

Kısıtlı sürede üzerlerine düşeni yaptıklarının altını çizen Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, “Stratejide yapılan hata taktik başarılar ile düzeltilmiyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 20:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Özdağ: Taktik başarıları stratejik hataları düzeltemedi

Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçoğlu’nun yarıştığı cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için sandık başına gitti. Sandıkların yüzde 99’u açılırken resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan, yine cumhurbaşkanı olarak seçildi.

Sonuçların açıklanmasının ardından siyasi parti temsilcilerinden art arda açıklamalar gelirken bir açıklama da seçime günler kala Milleti İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan geldi.

Seçim çalışmaları için kısıtlı süreleri olduğuna dikkat çeken Özdağ, üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdiklerini belirterek şunları söyledi:

“CHP’den ilk telefon 18 Mayıs’ta geldi. İlk ziyaret 19 Mayıs’ta. 2. Ziyaret 22 Mayıs’ta yapıldı. 24 Mayıs’ta protokol imzalandı. Zafer Partisi’ne kalan 3.5 gündü. Bu 3.5 gün içinde yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi. Zafer Partisi üzerine düşeni yapmıştır. Ancak stratejide yapılan hata taktik başarılar ile düzeltilmiyor. Zafer Partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği mücadelesinden taviz vermeden devam edecektir. Artık ne küresel güçlerin ne Türk siyasetinin unsurlarının yok sayamayacağı bir Zafer Partisi gerçeği vardır. 21 senedir bir mağlubiyetten diğer mağlubiyete sürüklenen bütün yurttaşlarımızı Türk Milleti’nin zaferi için Zafer Partisi’ne davet ediyorum. Türkiye için önümüzdeki süreç çok zor olacaktır. Erdoğan kazanmıştır ancak bu bir Pirus zaferidir. Kazanırken mağlup olmuştur. Özetle ümitsizliğe yer yok. Sevgili Zafer Partisi teşkilat mensubu mücadele arkadaşlarım yokluklar içinde verdiğimiz bu mücadele sonunda Türk Milleti’nin Zafer’i ile taçlandıracağız.” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.