TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özcan’dan Soyer’e: Koltuk cazip mi geldi?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan İZBB Başkanı Tunç Soyer’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği destek üzerinden sert sözlerle yüklendi

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 17:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Özcan’dan Soyer’e: Koltuk cazip mi geldi?

Genel seçimler sonrası CHP’nin içinde başlayan ‘değişim’ tartışmaları dozunu artırarak devam ediyor. Parti içinden genel başkan değişimine ilişkin farklı sesler yükselirken CHP’nin içinde de kutuplaşma her geçen gün kendini daha da hissettiriyor.

Değişim konusuna ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Kaptan olarak gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin” ifadelerini kullanırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de dün yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na destek çıkmıştı.

Soyer, “Bunu kendisi açıkladı. Kaptan olarak gemiyi limana götürmek benim sorumluluğum dedi. Limandan benim anladığım yerel seçim. Yani yerel seçime kadar görevinin başında kalacak. Ve ben de bunu doğru buluyorum” diye konuşurken Soyer’e geçtiğimiz yıl CHP’den 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özkan’dan tepki geldi.

Soyer’e sert sözlerle yüklenen Özkan, “Tabanın sesine kulak verin” dedi.

Özcan, Başkan Soyer’e ‘koltuk’ göndermesi yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Sayın Tunç Soyer, Genel Başkanın yerel seçime kadar kalmasını neden doğru buluyorsunuz? Mantıklı bir cevabı var mı? Koltuk bu kadar mı cazip geldi? Tabi şu anlam çıkıyor, güvenli liman yerel seçim, sen de diyorsun ki ben de gemimi güvenli limana çekeyim. İzmir’i çantada keklik görmeyin…Tabanın sesini duyun... Taban değişim derken “Tepeden tırnağa” diyor. Genel Başkan kalsın demiyor. Tersine değişim Genel Başkan’dan başlasın diyor!” HABER MERKEZİ

Ekran görüntüsü 2023-06-26 201752

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.