TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 adayını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 10:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir?

Burdur’un Tefenni ilçesinde uzun süredir beklenen MHP Belediye Başkanı adayı nihayet belirlendi. MHP'nin adayı olarak Ümit Alagöz gösterildi. MHP Tefenni Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, MHP Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir?  İşte Ümit Alagöz hakkında merak edilenler…

ÜMİT ALAGÖZ KİMDİR?

5 Eylül 1977 tarihinde Salzburg, Avusturya'da işçi bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Ümit Alagöz, ilkokulu Tefenni Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu ise Tefenni Lisesi ve Karamanlı Lisesi'nde tamamladıktan sonra mesleki eğitimi için Avusturya'ya ailesinin yanına döndü. Elektrik dalında mesleki eğitimini Salzburg Meslek Okulu'nda tamamladıktan sonra 2004 yılına kadar Avusturya'da çalıştı.

2004 yılında çocuklarını Türkiye'de okutmak ve Tefenni'ye yatırım yapmak amacıyla kesin dönüş yapan Ümit Alagöz, 2007-2009 yılları arasında Tefenni Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP Tefenni İlçe Sekreterliği görevlerini üstlendi. Aynı zamanda, 2009-2013 Eylül ayına kadar MHP İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. 2004 yılından bu yana ticaretle uğraşan Alagöz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kutsal saydığı vatanına, canından aziz bildiği milletine ve uğrunda her şeyini verdiği Tefenni ilçesine hizmet edebilmek amacıyla 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olarak göreve başlamıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.