TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Burdur Çavdır Belediye Başkan Adayı Süleyman Kayacan kimdir?

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Burdur'un Çavdır Belediye Başkan adayı açıklandı. MHP Burdur Çavdır Belediye Başkan Adayı Süleyman Kayacan kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 10:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP Burdur Çavdır Belediye Başkan Adayı Süleyman Kayacan kimdir?

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kalırken siyasi partiler hazırlıklarına devam ediyor. Daha öncesinde 165 aday açıklayan MHP, 55 adayını duyurdu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55.kuruluş yılı nedeniyle açıklanan 55 isimden 53 ilçe adayını 2’de il adayını açıkladı. İlçe adaylarının açıklanmasının ardından Burdur Çavdır Belediye Başkan Adayı da belli oldu. Çavdırlı vatandaşlar Süleyman Kayacan kimdir gibi sorularını arama motorlarına yöneltti. İşte Süleyman Kayacan hakkında merak edilenler…

SÜLEYMAN KAYACAN KİMDİR?

26 Temmuz 1978 tarihinde Çavdır ilçesinde doğan, orta ve lise eğitimini Burdur Cumhuriyet Lisesi'nde tamamlayan Süleyman Kayacan lisans eğitimini 2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden alarak mezun oldu.

Aralık 2002 ile Temmuz 2003 arasında vatani görevini başarıyla yerine getiren Kayacan, ardından kesintisiz bir şekilde iş hayatına atıldı. İlaç sanayisinde tıbbi mümessil olarak görev aldıktan sonra, 10 yıl süren görevinin ardından 2015 yılında kardeşiyle birlikte kurduğu entegre et ve kesimhane tesisinde yönetici olarak sorumluluk üstlendi.

2019 yerel seçimlerinde Milliyetçi ve Hareket Partisi'nden aday olan Kayacan, Çavdır halkına daha iyi hizmet etmek amacıyla Çavdır Belediye Başkanlığı'na seçildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Kayacan hem kişisel hem de profesyonel hayatında başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.