TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liste dışı kalan ünlüler: “Şimdi birlik ve beraberlik zamanı”

CHP’den liste dışı kalanlar arasında ünlü isimler de yer alıyor: Oyuncu Filiz Taçbaş, sanatçı Onur Akın, şarkıcı Candan Erçetin ve fenomen Mehmet Ali Çatal

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 12:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Liste dışı kalan ünlüler: “Şimdi birlik ve beraberlik zamanı”

SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundu. CHP’den liste dışı kalanlar arasında ünlü isimler de yer alıyor. 

CHP İzmir 2. Bölge'den aday adayı olan oyuncu Filiz Taçbaş, daha önce CHP’ye 'Bir ıslık da sen çal' şarkısını hazırlayan ve CHP'den milletvekili aday adayı olan sanatçı Onur Akın, şarkıcı Candan Erçetin ve sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal listelerde yer almayan ünlüler. Liste açıklandıktan hemen sonra ismi geçmeyen aday adayları görüş bildirirken, sanatçı Onur Akın da “Mücadelemize kaldığım yerden aynı şekilde devam edeceğim. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Sana söz yine baharlar gelecek” dedi. 

KALDIĞIM YERDEN AYNI ŞEKİLDE DEVAM… 
Liste açıklandıktan sonra sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan sanatçı Onur Akın, şunları kaydetti: “Değerli kamuoyuna; Milletvekilliği aday adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen, sanat, siyaset ve basın dünyasının değerli mensupları dostlarıma ve sanat hayatım boyunca beni hiç yalnız bırakmayan siz değerli dinleyicilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özgür ve bağımsız bir sanatçı olarak her zaman halkımın yanında durup hak, hukuk, adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelemize kaldığım yerden aynı şekilde devam edeceğim. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Sana söz yine baharlar gelecek.”

YOLUMA DEVAM EDECEĞİM
Oyuncu Filiz Taçbaş ise 18 Mart'ta yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bir olabileceğimiz, tüm sorunların altından tek yumruk olarak kalkabileceğimiz... Vatanıma ve milletime yoldaş olacağım bir göreve adım atıyorum. CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda yoluma devam edeceğim. Saygılarımla” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.