TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kişili'den, Aslanoğlu'na "Riya!" çıkışı

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na "hesap verilebilir hizmet anlayışı" ifadelerinden ötürü sert çıkıştı

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2023 15:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kişili'den, Aslanoğlu'na "Riya!" çıkışı

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Harmandalı Atık Bertaraf Tesisi ve kent gündemi hakkındaki basın açıklamasına yönelik "İzmir’deki şeffaf ve hesap verilebilir hizmet anlayışımız sürecek."diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na, "CHP’nin tek gerçeği: Yalan, Yanlış, Riya! Hem her sıkıntının sorumlusu olacaklar hem ders vermeye kalkışacaklar!" dedi. 

AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı," CHP’nin tek gerçeği: Yalan, Yanlış, Riya!
İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; daha gırtlağına kadar battığı Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hesabını veremezken, ‘hesap verilebilir hizmetten’ söz ediyor! Kendi kirli gerçeğine dair tek satır açıklaması olmayan şeffaflıktan söz edemez! CHP’nin tek gerçeği: Beceriksizlik, basiretsizlik!
Harmandalı’nda da hangi çöpü kaldırsanız altından kendileri çıkar. Böyle kelâmlar etmek için yüzün astarı olmalı! Onlar da o da yok. Ne alâ memleket(!) Hem her sıkıntının sorumlusu olacaklar hem ders vermeye kalkışacaklar!" HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.