TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu'ndan sandık uyarısı!

Millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sandıkların terkedilmemesi için uyarıda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 15:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu'ndan sandık uyarısı!

KEMAL ÖZKURT

Türkiye'de nefeslerin tutulduğu oy verme işlemi sona erdi ve gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Oy verme işlemin bitmesinin ardından ise parti liderleri sosyal medya hesaplarından seçmenlerine uyarılarda bulundu. Millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı ve  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, oy sayım işlemi bitene kadar vatandaşların sandıkları terk etmemesi gerektiğini açıkladı. 

"GÖRECEKSİNİZ, YORGUNLUĞUNUZA DEĞECEK"

Yaptığı paylaşımda, "Ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın" diyerek seçmenlerine seslenen Kılıçdaroğlu, "Demokrasi kahramanlarımıza seslenmek istiyorum. İmzalı son sandık tutanağı teslim edilene kadar, ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın. Millet iradesinin tam ve doğru biçimde tecelli etmesi sizin kararlılığınıza bağlı. Göreceksiniz, yorgunluğunuza değecek" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.