TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nde Semih Girgin güven tazeledi

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut başkan Semih Girgin tek aday olarak girdiği seçimleri kazanarak güven tazeledi

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nde Semih Girgin güven tazeledi

KEMAL ÖZKURT / İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Genel kurulda Kemeraltı Esnaf Derneği mevcut Başkanı Semih Girgin seçim tek aday olarak girerek güven tazeledi. Semih girgin başkanlığında geçen geçmiş dönem oy birliğiyle yönetim ve denetim çalışmaları ibra edildi. Olağan Genel Kurul’unda Semih Girgin başkanlığındaki yeni yönetim kadrosunda Tamer Yıldırım, Deniz Barçın, Ebru Camkıran, Serhat Gülaylar, Nurattin Şatafoğlu, Hasan Altuner, Erhan Yaşar, Ali Çalık, Özlem Şahin ve Hüseyin Nas yer aldı. Toplantıda konuşan Başkan Girgin, “Nisan 2021 tarihinde itibaren birçok projeyi hayata geçirmek için çalıştık. Kemeraltı Esnaf Derneği olarak derneğimize birçok kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri siyasi parti yöneticileri ile yapılan toplantılarda Kemeraltı’nın geleceği için esnaflarımızın beklentilerini vurguladık. Yeni dönemde Kemeraltı esnafının birlik ve beraberliği üzerine dahi etkin çalışmayı hedefliyoruz” dedi.

BAŞKAN GİRGİN’LE YENİ BİR DÖNEM

Nisan 2021 tarihinde itibaren birçok projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade eden Girgin, “Bu dönemde yeni dernek binamızda kavuştuk. Burası şu anda Büyükşehir Belediyesiyle beraber kullandığımız 2 yılda bir uzattığımız dernek binamız. Buraya kira ödemiyoruz. Bu konuda Tunç Soyer başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  İngilizce kurslarımıza başladık. Kemeraltı’nı alt yapısına girmek yürek isteyen bir işti. 70 yıldır hiç dokunmayan sokakların yağmur ve kanalizasyon ayrıştırılması elektrik su internet telefon hatlarının yenilenmesi zemin perakende değiştirilmesi elektrik direklerinin yenilenmesi ve birçok dokunuş hiç kolay değil. Kemeraltı sokaklarının yenilenmesi için öncü olduk. Umarım yeni dönemde başkanlara bu konuda bizleri yalnız bırakmazlar. İzmir derneği ile Kemeraltı’nda ilkokul grubu çocuklarımıza ücretsiz robotik kodlama astronomi, tasarım ve kültürel miras atölyesi düzenledik. Çocuklar için muhteşem bir deneyimdi. Kemeraltı’nda İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın sokaklarımızda koyduğu ilk yangın müdahale kutularının esnaf tarafından kullanılması için gönüllü esnaflarımızı eğitimler verdik. Kemeraltı’nda iş yeri açacak esnafların Konak Belediyesi'nden ruhsat almadan önce Kemeraltı Esnaf Derneği’nden eğitim sendikası belgesine alma zorunluluğu koydurmak için uğraşıyoruz. Bu aslında derneğin yapabileceği en büyük hizmetlerden bir tanesi. Kemeraltı Esnaf Derneği olarak derneğimize birçok kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri siyasi parti yöneticileri ile yapılan toplantılarda Kemeraltı’nın geleceği için esnaflarımızın beklentilerini vurguladık. Lakin artık her şeyi kamudan yerelden beklemenin doğru olmadığını esnafımızın da üzere düşen sorumluluğu yerine getirmesi için beraber yürümesi gerektiğini sesine ve gücüne değer vermesinin önemini gündemde tuttuk. Yeni dönemde Kemeraltı esnafının birlik ve beraberliği üzerine dahi etkin çalışmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.