TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de BAL tartışması tırmanıyor

Bornova Anadolu Lisesi’nin mühürlenme kararını eleştiren AK Partili İnan, Başkan Soyer’in bu hareketini CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gözüne girmek için yaptığını belirterek ‘eziklik’ olarak nitelendirdi

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 12:04
Kaynak: GURBET YAVUKLU
İzmir’de BAL tartışması tırmanıyor

Bornova Anadolu Lisesi koruluğunda yapılan inşaat İzmir siyasetinde tartışmalara sebep oldu. AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Bornova Anadolu Lisesi hakkında yasal incelemenin ardından mühürlenme kararı alındığına dair yaptığı açıklamaları sert bir dille cevap verdi.

Soyer’in inşaatı mühürleme yetkisinin bulunmadığını belirterek CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gözüne girmek için kendini gösterme çabası içine girdiğini söyleyen İnan, “Bir kere sen kimsin? Bu mühür senin haddine mi? Hepsini bir kenara koydum. 60 yaşını aşmış bir adamın fiyasko geçen bir 5 yılın ardından tekrar aday olabilmek için bir anaokulunu ve oradaki çocukları hedef alması kadar hazin ne olabilir? Özgür Özel'i etiketleyip "başkanım ben buradayım" diye kendini gösterme çabası apayrı bir eziklik. Allah selamet versin çok acıdım” diye konuştu.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.