TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Partili Zorlu, Destici’yi topa tuttu

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, BBP Genel Başkanı Destici’nin yaptığı açıklamalara “Paylaşımınızda İYİ Parti logosunu da bilinçli şekilde kullanarak bir siyasi manipülasyon yapmak istediniz. Yazıklar olsun size” sözleriyle cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 15:07
Kaynak: RABİA AYKUT
ilksesgazetesi.com
İYİ Partili Zorlu, Destici’yi topa tuttu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin içinde İYİ Parti ve CHP’nin de bulunduğu paylaşımı göstererek sert sözlerle eleştirdi. Pençe-Kilit harekâtında şehit olan Mehmetçiklerin ardından İYİ Parti tarafından yapılan açıklamalara cevap veren Destici, yaptığı paylaşımda “Terör örgütünün siyasi uzantılarıyla dirsek temasında olanların, kırmızı halılarla karşılayıp işbirliği yapanların, elebaşlarına her fırsatta selam gönderenlerin, bugün terörü kınaması, şehitlerimizi anması samimiyetlerinin sorgulanmasına sebep olmaktadır” ifadelerini kullanmıştı. Destici’nin bu sözlerine cevap veren Zorlu, “Siz önce el ele tutuşup pozlar verdiğiniz, ‘Anayasadan Türklük çıkarılmalı’, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene yazıları silinmeli’ diyen ortağınıza söyleyin de ; Meclise geldiklerinde Sayın Bakanları İYİ dinlesinler” dedi.

MANİPÜLASYON YAPMAK İSTEDİNİZ

Destici’nin gündem olabilmek adına İYİ Parti’yi hedef alan açıklamalar yaptığını belirten Zorlu, “Aslında bu anlayışa cevap vermeye değmez ancak vatandaşlarımızı ayrıştıran son derece tehlikeli bir dil bu… Zira biz, şehitlerimizi uğurladığımız böyle bir günde siyaset yapmayı asla düşünmeyecek bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Ancak görüyorum ki, böylesine bir acının yaşandığı günde bile siyasetten, kutuplaştırmaktan ve milletin evlatlarına iftira atmaktan geri durmadınız. Paylaşımınızda İYİ Parti logosunu da bilinçli şekilde kullanarak bir siyasi manipülasyon yapmak istediniz. Yazıklar olsun size! İYİ Partinin üçüncü yolu açma kararı ve yeniden yükselişi dengenizi bozuyor olsa da, korkunun ecele faydası yok! Siz önce el ele tutuşup pozlar verdiğiniz, “anayasadan Türklük çıkarılmalı”, “Ne Mutlu Türküm Diyene yazıları silinmeli” diyen ortağınıza söyleyin de ; Meclise geldiklerinde Sayın Bakanları İYİ dinlesinler” diye belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.