TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Partili Ümit Özlale’den İzmirlilere çağrı

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Ümit Özlale, seçimlere saatler kala İzmirlilere kentinize sahip çıkın çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:22
Kaynak: BÜLTEN
İYİ Partili Ümit Özlale’den İzmirlilere çağrı

Pazar günü yapılacak olan seçimlerde İzmirlilerin kararını kentin iyi yönetilmesinden yana kullanması gerektiğini dile getiren Ümit Özlale, “Bu ülke yıllardır dini suistimal eden Ak Parti ile Atatürk sevgimizi suistimal eden CHP arasında sıkışıp kaldı. Ülkeyi kutuplaştırarak yönetme siyasetine sandıkta son verin. Şehrinizi hayata geçirebilecek projeleri olanlara teslim edin” dedi.

Ümit Özlale: İzmirliler gereken dersi sandıkta verecek

Kendisinin de 4 yıl önce ülkenin daha iyi yönetilmesi, vatandaşların daha iyi hizmet alması için siyasete girdiğini anımsatan Özlale, “İzmir’de  adaylığı ilk ilan edilen Büyükşehir Belediye Başkan  adayı olarak vatandaşların ayaklarına giderek kendimi ve projelerimi anlattım. Halktan büyük bir ilgi gördüm. Bu ilginin sandıkta da oy olarak çıkacağını düşünüyorum. İzmirliler yıllardır bu kutuplaştıran siyaset yüzünden bir partiye mahkum oldu ve hizmet alamadı. O partide nasılsa Ak Parti korkusu ile oy alıyorum diye bu kente hak ettiği hizmeti sunamadı. Kuruluşun ve kurtuluşun kenti olan İzmir bu yüzden çok zaman kaybetti. Bu siyasete son vermek için Pazar günü sandık önünüze gelecek. İzmirlilerin bu sefer gereken dersi vereceğine inanıyorum” dedi.

İYİ Partili Ümit Özlale: Ben kazanırsam, İzmirli kazanacak

Daha önce farklı partilere oy vermiş her kesimden oy aldığını vurgulayan Özlale, benim kazanmam halinde adaylar dışında tüm İzmirlilerin sevineceğini söyledi. İzmir için çok güzel projeler hazırladıklarını, kentin makus talihini değiştirmeye aday olduğunu anlatan Özlale, “Ben hiçbir partinin oyunu bölmüyorum. Ak Parti’den de diğer partilerden de oy alıyorum. İzmirliler bana seçilecek oyu vermeleri halinde çok mutlu olacak. İzmirlilere bugüne kadar görmedikleri bir belediye hizmeti sunacağım. İzmir kısa bir süre içinde bir dünya kenti haline gelecek. Sorunlarını çözmüş, öğrencileri, gençleri, yaşlıları, kadınları ve çalışanları ile mutlu bir kent olacak. Gençler bu kenti artık terk etmeyecek. Dünyanın her yerinden katma değerli üretim yapan yatırımcılar gelecek. İzmir turizmde kısa sürede bir dünya markası olacak” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.