TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamza Dağ’dan dikkat çeken paylaşım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin faaliyet raporuna atıfta bulunarak, CHP'nin yönetimindeki İzmir belediyelerinin yaklaşık 100 milyar TL borçlandığını vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 16:08
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Hamza Dağ’dan dikkat çeken paylaşım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin faaliyet raporuna vurgu yaparak dikkat çekti. 2019-2024 döneminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yönetimindeki İzmir belediyelerinin toplam borcunun yaklaşık 100 milyar TL olduğunu aktaran Dağ, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki borcunun bu rakamın 2 katına çıktığını ve Ankara'nın da hesaba katılmasıyla CHP belediyelerinin borçlarının ‘uçsuz bucaksız’ boyutlara ulaştığını vurguladı.

CHP BELEDİYELERİNDEKİ BORÇ UÇSUZ BUCAKSIZ BİR HAL ALIYOR

Yaptığı paylaşımda CHP’li belediyelerin ‘enkaz edebiyatı’ yaptıklarını vurgulayan Dağ, “İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde okunan faaliyet raporundan anlaşılacağı üzere 2019-2024 yılları arası CHP’nin İzmir'de yönettiği belediyelerin toplam borcu yaklaşık 100 MİLYAR liradır! Belediye başkanlarının tamamına yakınının değiştiğini dikkate alacak olursak, CHP’li belediyelerin CHP’li belediyelere devrettiği borç durumu bu şekildedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bu rakam iki katına çıkıyor, Ankara’yı da hesaba katarsak CHP belediyelerindeki borç uçsuz bucaksız bir hal alıyor. Önümüzdeki dönemdeki beceriksizliklerine bahane bulmak için ‘enkaz edebiyatı’ yapmaya çalışanların manipülasyonu kendi belediyelerinin borç batağında olduğu gerçeğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu. CHP belediye başkanlarına önerimiz, sadece vatandaşlarımıza hizmete odaklanmalarıdır. Hizmet ve eser ortaya koyamayacakları için şimdiden bahane üretmesinler” sözlerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.