TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Gençliğimin tüm enerjisiyle çalışacağım"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, ”Unutamayacağım bir kampanya yürütüyoruz ama asıl iş 15 Mayıs’tan sonra başlıyor.“ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 14:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Gençliğimin tüm enerjisiyle çalışacağım"

İzmir Bostanlı’daki provokasyonlarla ilgili konuşan İnan,”Ben 13 yıldır Ak Parti’nin gençlik siyasetinde bilfiil bulundum. Ben sokağa ilk defa çıkmıyorum. İl teşkilatımızla birlikte bu işin göbeğinde bulunuyorum. Bu tarz istisnai durumlara çok alışkınız. Herkesin propaganda özgürlüğü var yeter ki bir başkasının özgürlük alanına girmeyelim. Biz yıllarca bunun mücadelesi içinde olduk. İfadelerini kullandı.

"Milletimiz de takdir ederse mecliste olacağım"

İnsan bilmediğinin düşmanı ve insanlar bilmediğini eleştiriyor. Orada beni alkol içip sohbet etmeye çağıran kişiye dilim döndüğünce kendi inandığım meseleleri anlattım. Bizim yaşadığımız kolay bir durum değildi. Ben Ak Parti’den 30 yaşında bir milletvekili adayı olarak genç arkadaşlarımıza selam vermeye gitmişim. Milletimiz de takdir ederse mecliste olacağım. Vatandaşı dinleyerek alacağım notları bir hükümet politikasına parti politikasına dönüştürme ve meclisteki gündeme taşımak için benim sokaklarda olmam gerekiyor. Burada gösterdikleri tavır Ak Parti’ye ya da Eyyüp Kadir İnan’a gösterilmiş bir tavır değil demokrasiyi engellemek için gösterilmiş bir tavırdır. Bu yaşanan olay üzerine sürekli demokrasi naraları atan sivil toplumdan ortak bir kınama beklerdim.” Diye konuştu.

"Demokrasimizle gurur duymalıyız"

Meydanların ve sokakların dili bize 14 Mayıs’la ilgili mesaj veriyor diyen İnan şöyle konuştu: “İzmir’deki mitinglerimiz demokrasi tarihinde hep çok önemli yer tutmuştur. İzmir'deki mitinglerimiz her zaman bir mesaj bir anlam taşır. O nedenle diğer illerde yapılan mitingler ile İzmir’de yapılan mitingleri asla kıyaslamıyorum ve eş tutmuyorum. Biz zaten son iki buçuk senedir her hafta miting yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız her hafta bir mitingde. Yani seçimle birlikte başlamadık. Belki gençlik buluşmamıza denk gelmişsinizdir. Biz son iki buçuk yılda tam 41 kere Cumhurbaşkanımızın gittiği yerde gençlik buluşmalarımızı ve mitingleri gerçekleştirdik.  Büyük İstanbul Mitingi dünya ölçeğinde politik hareketlerin içinde en büyük toplumsal hareket ve miting olarak tarihe geçti. Bununla gurur duymalıyız, demokrasimizle gurur duymalıyız. Meydanların dili sokakların dili 14 Mayıs için bize ipucu veriyor.” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.