TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filiz Ceritoğlu Sengel: 1 Nisan'a yeniden Merhaba diyerek uyanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, bugün gerçekleştirilecek olan büyük mitingle seçim çalışmalarını tamamlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:12
Kaynak: BÜLTEN
Filiz Ceritoğlu Sengel: 1 Nisan'a yeniden Merhaba diyerek uyanacağız

Efes Selçuk'un geleceğine dair umut dolu bir heyecanla seçim kampanyasını sürdüren Cum-huriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, bugün gerçekleştirilecek olan büyük mitingle seçim çalışmalarını tamamlayacak. Sengel, miting öncesinde yaptığı açıklamada, "1 Nisan'a yeniden Merhaba diyerek uyanacağız. Çünkü Zafer bizim, Zafer Efes Selçuk'un olacak. Efes Selçuk halkımızla birlikte bir beş yıl daha güzel çalışmalara imza ata-cağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarılı adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim çalışmalarını tamam-ladıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi ile kol kola vererek kentin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarında hazırlanan önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti. 

Seçim öncesinde halkın verdiği destekle güçlenen Sengel, “2019 yılında partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve altı ok gücüyle; halkımızın da desteğiyle çıktığımız bu yolda; çalışmalarımızı tamamlamak için bir dönem daha halkımızın desteğini istiyoruz” dedi.

Halkın desteği olmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını ifade eden Sengel,”Ben inanıyorum ki 1 Nisan’a hep beraber yeniden Merhaba diyeceğiz. Ben inanıyorum ki, bu kente ve bu kentin değerlerine yine hep beraber sahip çıkacağız. Seçimler hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.