TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ednan Arslan: Siz önce 31 Mart mesajını tekrar tekrar okuyun

CHP İzmir milletvekili Ednan Arslan, Karşıyaka Belediyesi’ne borçları sebebiyle haciz geleceği iddialarından Cemil Tugay’ı sorumlu tutan AK Partili Bilal Saygılı’ya sert dille yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 16:36
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Ednan Arslan: Siz önce 31 Mart mesajını tekrar tekrar okuyun

Karşıyaka Belediyesi’nden alacaklı bir firmanın sandalye ve masaları haciz edeceği haberlerinin ardından İzmir siyasetinde sular durulmuyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ı sorumlu tutarak, “CHP, ne yazık ki; ilçeleri yönetemeyenlerle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yönetme ısrarını sürdürdüğü için bu manzaraları daha çok göreceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimleri işaret ederek Saygılı’ya tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Ednan Arslan ise, “Çarşaf çarşaf borçlarını belediye binalarına astığımız AKP’nin İzmir il başkanı konuşmuş. İktidarın engellerine rağmen CHP’li belediyeler; Türkiye’nin dört bir yanında “sadece” vatandaşlarımıza hizmet verdi. Milletimiz de 31 Mart'ta takdirini yaptı, ferasetini gösterdi. Doğruluğu, dürüstlüğü ile İzmir’in bağrına bastığı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın İzmir ve İzmirliler için yapacağı başarılı işleri takip etmeye davet ediyorum. Siz önce milletimizin 31 Mart'ta verdiği mesajı tekrar tekrar okuyun” diye konuştu.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.