TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dışişleri Bakanı Fidan Brüksel'de ikili görüşmeler gerçekleştirdi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de düzenlenen Birinci Nükleer Enerji Zirvesi'ne katılmak üzere geldi. Zirve kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştiren Fidan, ayrıca yerleşik Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 21:27
Kaynak: AA
Dışişleri Bakanı Fidan Brüksel'de ikili görüşmeler gerçekleştirdi

Fidan, Brüksel'de gerçekleştirilen Birinci Nükleer Enerji Zirvesi'ne katılmak üzere Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ve Belçika hükümetinin ev sahipliğinde geldiği şehirde çeşitli temaslarda bulundu.

Uluslararası gelişmelerin enerji güvenliği ve nükleer enerjinin rolü üzerindeki etkilerinin ele alındığı zirve kapsamında, ilk olarak Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüşen Fidan, daha sonra Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) İcra Direktörü Fatih Birol'u kabul etti.

Fidan, ardından Pakistanlı mevkidaşı Muhammed İshak Dar, Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov ve İtalyan mevkidaşı Antonio Tajani ile ayrı ayrı bir araya geldi.

TOBB Brüksel Temsilciliği'nde Belçika'da yerleşik Türk vatandaşlarıyla bir araya gelen Fidan, Brüksel'den ayrılmadan önce Belçika Dışişleri Bakanlığında mevkidaşı Hadja Lahbib ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.