TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz kimdir?

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala DEVA Partisi'nin belediye başkan adayları araştırılıyor. DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Caymaz hakkında bilgiler merak ediliyor ve sıklıkla araştırılıyor. Peki Murat Caymaz kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 11:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz kimdir?

31 Mart 2024 seçimlerine çok az bir süre kala, DEVA Partisi'nin Düzce belediye başkan adayı merak konusu oldu. Seçmenler, DEVA Partisi'nin Düzce'deki adayını araştırıyor. DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olarak Murat Caymaz gösteriliyor. Peki, Murat Caymaz kimdir? İşte DEVA Partisi'nin belediye başkan adayları hakkında detaylar...

MURAT CAYMAZ KİMDİR?

1982 yılında Düzce'de doğan Murat Caymaz, ilk ve orta öğrenimini Köprübaşı İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Düzce Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü'nde aldı. Daha sonra Düzce Üniversitesi Harita - Kadastro Bölümü'nden ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini ise Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Toplam Kalite Yönetimi bölümünde Uzman Kalite Yöneticisi olarak, Bilim Uzmanı unvanıyla tamamladı.

Caymaz, 2002 yılından bu yana özel sektörde faaliyet gösteren Platin Harita ve Kadastro, Ulusal Tarım - Botanik San.Tic., Platinium Yapı İnşaat San.Tic. ve Lizay Kuyumculuk şirketlerinde iş adamı olarak çalışmaktadır. Özel sektördeki kariyeri boyunca birçok şehir planlama, imar uygulaması, altyapı ve üstyapı projelerini yönetti.

30 Mart 2014 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Ekim 2014 - Eylül 2017 tarihleri ​​arasında Düzce Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Bu süre zarfında İmar ve Şehircilik, Zabıta, Ulaşım Hizmetleri, Bilgi İşlem, İtfaiye ve Muhtarlıklar Müdürlüğü gibi birimlerin tüm idari işlemlerini ve hizmetlerini yönetti.

Caymaz, Belediye ve Şehircilik, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda araştırmalar yapmak üzere Amerika, Rusya, Almanya ve Avusturya gibi çeşitli ülkeleri ziyaret ederek ilgili Bakanlıklar ve Belediyelerle çalışmalar gerçekleştirdi.

Toplum içinde aktif bir rol üstlenen Caymaz, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Düzce Kafkas Kültür Derneği'nde 2011-2015 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığı yapmış, ayrıca sporla ilgilenmesi sebebiyle 2015-2016 yılları arasında Düzcespor Kulübü yönetim kurulu başkanlığını üstlenmiştir. Ayrıca Yeşilay Derneği'nin il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur.

2020 Temmuz ayında DEVA Partisi'nin Düzce il başkanı olarak atanmıştır.

Caymaz, Ferahnaz Hanım ile evlidir ve bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocukları vardır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.