TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecek? Özgür Özel açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zamanda "Kapımız açık, ele alacağımız pek çok konu başlığımız var" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından CHP lideri Özgür Özel'den dikkat çeken bir yorum geldi. Peki, Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecek?

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 15:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecek? Özgür Özel açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam gerçekleşen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" şeklindeki sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

cumhurbaşkanı erdoğan özgür özel

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL NE ZAMAN GÖRÜŞECEK?

Ardından CHP Grubu Başkanvekilinin seçimlerin ardından TBMM Grup Salonu çıkışında gazetecilerin sorduğu sorular arasında Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman bir araya geleceği de yer aldı.

Özel, "Çok gecikmez ama bu hafta zaten yok. Önümüzdeki hafta, ondan sonraki hafta... Sayın Erdoğan'ın da takvimine göre, özel kalemler belirlerler" cevabını verdi.

özgür özel

BU BİR NEZAKET GÖRÜŞMESİ DEĞİL

Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık. Bu ziyaret Türkiye'nin gelecek dönemiyle ilgili olarak, Türkiye ekonomisinin yüzde 80’ine nüfusunun yüzde 65’ine hizmet veren belediyelerin ve son birlikte girilen seçimin birinci partisinin genel başkanının son seçimlerin ikinci partisi ama bir önceki seçimlerde cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiş olan ve bir partinin Genel Başkanı olan Erdoğan'la yapacağı bir görüşmedir. Nezaket görüşmesi olsa hızlı yaparız ama Erdoğan da konuşacağımız konular var diye ifadede bulunmuş. Benim de önemli gündemlerim olacak. Bu konuda Parti Meclisimden, MYK’mdan grubundan, belediye başkanlarından görüş alıyorum ve buna olgunlaştırdıktan sonra öyle kısa bir görüşme için değil, belki gündemleri önceden de müzakere ettiğimiz uzun ve yapıcı olmasını ümit ettiğim sonuçlar alacağımızı düşündüğüm ve bundan sonraki. Türkiye açısından anlamlı olabilecek bir sürece gireceğiz, o yüzden o görüşme için önce parti içi kurullarla tüm temasları tamamlamam gerekiyor. Hatta önceki dönem genel başkanlarımızın her birisinin de son aşamada fikirlerini, önerilerini alarak gideceğim”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.