TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı İzmir adayı Dağ oyunu kullandı

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bayraklı Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan Şehit Nazımbey İlkokulu'nda 2153 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanma işlemi sonrasında bir açıklama yapan Dağ, "Bu akşam açıklanacak sonuçtan eminim ki 4,5 milyon İzmirli hemşehrilerimiz kazanacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 13:16
Kaynak: HABER MERKEZİ / İHA
Cumhur İttifakı İzmir adayı Dağ oyunu kullandı

31 Mart yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, eşi Zeynep Dağ ve kızı Esma Zümra Dağ ile birlikte oy kullanacakları okula geldi. Okula varışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dağ, ardından oy sırasını bekledi. Sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Dağ, oy pusulası ve zarfı alarak kabine geçti ve oyunu kullandı.

Oy kullanma işlemi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, şunları söyledi: "İzmir'de çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik. Heyecanlı, keyifli ve saygılı bir süreç yaşadık. Saygıyı aşağıya çekmeden, yapıcı bir şekilde projelerimizi konuştuk. 70 gün boyunca bu şekilde ilerledik. Bugün ise demokrasinin en güzel sınavını yaşıyoruz. İnşallah huzurlu bir seçim günü geçiririz. Bu akşam açıklanacak sonuçlarda ve inanıyorum ki 4,5 milyon İzmirli hemşehrilerimiz kazanacak. Kimse kaybetmeyecek, herkesin kazandığı bir dönem olacak."

Kızı Esma Zümra Dağ'ın 25 Mart 2006 doğumlu olduğunu ve ilk kez oy kullanacağını belirten Dağ, "Bugün ilk kez oy kullanacak. Herhalde bana verir" şeklinde espri yaptı. Ayrıca, oy kullanma işlemlerine AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ / İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.