TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çobanoğlu’ndan emekli açıklamasına sert tepki!

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, “Hükümet, adeta emeklilerimizin insani şartlarda yaşama hakkı yok gibi kararlar alıyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 11:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Çobanoğlu’ndan emekli açıklamasına sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere tek seferlik 5 bin TL ödeme yapılacağı yönündeki açıklamasını eleştiren İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, “Hükümet, adeta emeklilerimizin insani şartlarda yaşama hakkı yok gibi kararlar alıyor” dedi.

“EMEKLİYE VERİLEN 5 BİN TL ÇOK GÖRÜLÜYOR”

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Emeklilerimizi geçim sıkıntısı içinde bırakan ve çalışmaya zorlayan bu hükümet, şimdi de verdiği 5 bin TL’yi çok görüyor. Hükümet, adeta emeklilerimizin insani şartlarda yaşama hakkı yok gibi kararlar alıyor” dedi.

“EMEKLİLER İÇİN SADAKA DEĞİL HAKLARINI İSTİYORUZ”

Hükümetin emeklilere verdiği sözü yerine getirmediğini savunan Çobanoğlu, “Hükümet, her yerde seyyanen 8 bin TL vereceğini duyurdu ama şimdi sadaka verir gibi emeklilerimizin 5 bin TL’ye razı olmasını bekliyor. Biz emeklilerimiz için sadaka değil hakkı olanı istiyoruz” diye konuştu.

“EMEKLİLERİN DURUMU İYİ OLSA NEDEN ÇALIŞSIN?”

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, çalışan emeklilerin ödeme kapsamı dışında tutulmasına tepki göstererek, şöyle konuştu:

“Hükümet sanıyor ki verdiği üç kuruş maaş ile emeklilerimiz gününü gün ediyor. İnsanlar aç kalmamak için emekli olduktan sonra çalışmak zorunda kalıyor. Emekli olan vatandaşın durumu iyi olsa neden çalışmak zorunda kalsın? Ama hükümete göre sen çalışan emekliysen tuzun kuru!”

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere 5 bin TL ödenecek

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.